Thermex emfang

THERMEX emhætter

THERMEX er en dansk virksomhed, som har eksisteret, siden emhætten for første gang fandt vej til de danske hjem. Det er et markedsledende brand inden for emhætter og emfang - altid med et flot design, stor sugeevne og lydsvaghed.

Alt i emhætter

THERMEX er specialister i ventilationsløsninger og har over 60 års erfaring med at designe og udvikle emhætter og emfang. Du kan vælge mellem næsten 100 forskellige modeller fra seks kategorier:

  • Skabsintegreret
  • Loftsintegreret
  • Bordintegreret
  • Vægmonteret
  • Frithængende
  • Kogeplade med integreret emfang


Guide: Vælg den rigtige emhætte

Læs mere om Thermex 

Lad køkkenet arbejde

Få ekstra komfort i hverdagen med THERMEX Top Link®, som trådløst kobler din emhætte til din ovn eller kogeplade. Løsningen fungerer med alle elektriske kogeplader – uanset fabrikant.

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til emfanget, når du tænder for kogepladen eller ovnen. Når du er færdig med at lave mad, fortsætter emhætten, indtil madosen er væk.

Design din egen emhætte

Alle køkkener er personlige. Derfor skal der være mulighed for unikke løsninger – og dét kan du få hos THERMEX. Udover at du kan vælge mellem næsten 100 modeller, kan du sætte dit præg på design, farve, størrelse, automatik eller noget femte.

Vælg blandt andet mellem 200 forskellige farver til dit emfang, og giv køkkenet karakter.

Få et bedre køkkenmiljø

Bor du et sted, hvor du ikke kan få aftræk, eller vil du blot spare på varmeregningen, er THERMEX Plasmex®-filter svaret.

Plasmex®-filter er et recirkulationsfilter, som renser luften 96,5%, inden den sendes tilbage ud i rummet og genbruges. Plasmex®-filter har en forventet levetid på op til 10 år og fås både til nye og eksisterende emfang.

Enkelt og elegant THERMEX emfang

Passer en stor emhætte ikke ind i indretningsplanerne for dit drømmekøkken, så fortvivl ej. Du kan få en ”usynlig” emhætte, som er integreret i kogepladen.

Løsningen kan både monteres med aftræk eller som recirkulation alt efter, hvad der kan lade sig gøre i dit køkken.

Få hjælp til at vælge hvidevarer

Vil du vide mere om hvidevarer, inden du vælger? Vi står klar til rådgive dig.