NEFF

Madlavning når den er bedst

Hos NEFF har de altid tænkt på dig som en bruger, når de har udviklet deres produkter. For dem er teknikken ikke perfekt, førend du kan realisere din vision og skabe magi i dit køkken. De deler din passion for madlavning og god livsstil. I over 140 år har NEFF produceret inspirerende køkkenprodukter i det tyske Bretten. Nu inviterer de dig ind i deres køkken. Velkommen til NEFF.

Registrer dine produkter, og inviter på en god middag med NEFF

NEFF giver dig nu op til 2.500 kr. tilbage, når du køber en induktionskogeplade med indbygget emhætte.
Bestil dit nye køkken og en induktionskogeplade med indbygget emhætte.

Kampagnen gælder ved køb af 1 induktionskogeplade med indbygget emhætte fra NEFF: T58TL6EN2, T58PL6EX2 eller T47TD7BN2 købt i perioden 1. maj – 30. juni 2020.

Læs mere om kampagnen og vilkår her

NEFF
NEFF

Køkkenet der kommunikerer med dig

Slip kreativiteten løs med vores Wi-Fi-tilsluttede produkter.
Madlavning når det er bedst, har altid været en social oplevelse, hvor køkkenet fungerer i harmoni med kokkene, så de kan udleve deres kreativitet.

Vi har taget det Wi-Fi-tilsluttede køkken et trin højere. Nu kan du betjene ovnen, opvaskemaskinen og andre apparater med Wi-Fi og Home Connect. Tryk på appen, tal med din ovn via stemmestyring, og lad produkterne interagere automatisk med hinanden. Det er blot nogle få eksempler på, hvad du kan gøre med Home Connect. Og det er ganske let, at tilslutte og indstille produkterne.

Slide&Hide®

Funktionen der hurtigt er blevet en storfavorit. Passionerede kokke behøver plads i køkkenet. Slide&Hide® giver dig den plads, som du behøver, når ovnlågen forsvinder helt ind under ovnen, når den åbnes.

I kombination med pyrolytisk selvrens, er det gode nyheder for hjemmekokken og gæsterne. Intet står i vejen for den kreative kok.

NEFF

Ovnlågen der forsvinder

Slide&Hide® er nu standard i alle indbygningsovne fra NEFF. Ovnlågen forsvinder helt ind under ovnen, og giver mere plads i dit køkken.

.

CircoTherm®

Lav mad på flere forskellige niveauer samtidig. Med NEFFs varmluftsystem CircoTherm®, laver du let et komplet måltid i ovnen på én og samme tid. Uanset hvad du bager, steger eller griller, så blandes smagen ikke med hinanden. Fisk smager som fisk og brød som brød.

NEFF

FullSteam

Med sous vide programmet tilbereder du dine råvarer i en vakuumforseglet pose. Tilberedning med en konstant lav temperatur samtidig med damp, fremhæver smagen og garanterer fantastisk konsistens og farve. Almindelig ovn eller dampovn? Hvorfor vælge en af delene, når du kan få begge? Fullsize dampovne fra NEFF kombinerer traditionelle ovnfunktioner og damp i ét ovnrum til både bagning, dampning, dampbagning eller sous vide.

.

Din helt private barista

Når espressomaskinen er tilsluttet Wi-Fi kan du bruge Home Connectappen til at lave dine helt personlige indstillinger direkte på mobilen. Eller prøv en af alle de kaffeopskrifter, der findes i appen.

NEFF

NEFF

Mere frihed når du skal planlægge køkken

NEFFs kogesektion med integreret emhætte passer
perfekt i kogeøen. Den automatiske emhætte er let at rengøre. Fedtfiltrene kan rengøres i opvaskemaskinen.

Integreret emhætte

Kogesektionen kræver ikke meget plads i underskabet, og kan kombineres med standard køkkenskuffer. Vælg evt. NEFFs kulfilter CleanAir og du kan placere kogesektionen, hvor du vil – plug’n play

.

NEFF

TwistPad®

Imponer gæsterne. TwistPad® er detaljen, som uden tvivl vil være et samtaleemne, når du har gæster i køkkenet. I
dagligdagen er den en tro tjener, der regulerer dine induktionszoner optimalt og gør madlavningen nem og sjov.

Fuld kontrol

En magnetisk én knaps funktion styrer alle kogezoner let og komfortabelt. Alle NEFF kogesektioner er induktionskogesektioner med mindst én FlexInduction zone, og de har alle TwistPad®- eller TFT touchbetjening. Til sammen giver det dig succes i køkkenet.

.

NEFF

Luftigt design

Stop madosen, ikke samtalen. Lad de gode dufte være det der spreder sig i køkkenet, når du laver mad, og lad dit selskab være det der høres. NEFF giver dig en lydsvag motor med høj ydeevne, og samtidig en emhætte med et elegant og tidløst design. Lad køkkenet blive hjemmets hjerte.

FreshSafe®

Friske og intelligente løsninger som giver maksimal komfort og sætter en ny standard i køkkenet, hvilket gør madlavning til en endnu større fornøjelse. De gennemsigtige FreshSafe® skuffer opbevarer maden i næsten 0 °C med middel eller høj luftfugtighed, og det holder alt friskt og bevarer næringsstofferne. Friske råvarer holder sig friske i meget længere tid.

NEFF
NEFF

Skinnende rent!

Opvaskemaskiner fra NEFF har en række sensorer, der udfører arbejdet i køkkenet, så slipper du for det.
VarioSpeed® Plus reducerer opvaske- og tørretiden med op til 66 % i forhold til Eco programmet.

NEFF produktkatalog inspiration til dit køkken

Download produktkataloget fra NEFF og find de produkter, der passer ind i dit køkken. Kataloget viser det sortiment, som NEFF markedsfører i Danmark.

Download kataloget her

NEFF