NEFF

NEFF

Oplev køkkenmagien

I mere end 140 år har NEFF været dedikeret til at udvikle smarte hvidevarer, som giver dig de bedste forudsætninger for at skabe magi i køkkenet. Find inspiration til, hvordan NEFFs hvidevarer kan danne rammerne for dine drømme som amatørkok.

Flex Design

Elegant kombination med Flex Design - se, hvordan dine yndlingsapparater smelter problemfrit sammen. Den nye serie af Flex Design-produkter har spændende nye greb, sideskinner og knopper i fire karakteristiske accentfarver: Deep Black, Brushed Bronze, Metallic Silver og Anthracite Grey. Match disse designdetaljer med vandhaner, greb, belysning og møbler for at skabe et køkken, der ikke bare er smukt designet, men som virkelig afspejler din stil og karakter.

SLIDE & HIDE® - Den eneste ovn med en låge, der forsvinder

Personligheden har brug for plads til at udvikle sig - ligesom kreativiteten. Når du åbner ovnen, forsvinder lågen. En frihed, der giver dig mulighed for at realisere dine kulinariske ideer og komme tæt på dine retter. Slide & Hide® er simpelthen det første valg for dem, der ønsker at nyde deres passion for madlavning uden begrænsninger.

 

Twist Pad Flex®

Madlavning er en delikat aktivitet. Kokken skal have en fornemmelse for alt - fra ingrediensernes egenskaber til styringen af sine instrumenter.

Den magnetiske Twist Pad Flex® sikrer præcis og nem styring af kogepladen - men også af ovnen og kaffemaskinen. Bare tryk intuitivt på den. Aktiver den ønskede kogezone på kogepladen ved at vippe den, og vælg effektniveau ved at dreje på denne geniale knap. Lyset omkring Twist Pad Flex® angiver status for din kogezone, uanset om den er opvarmet eller ej. Så uanset om du brygger en kop kaffe eller bager en fødselsdagskage, er Twist Pad Flex® klar til at skifte din kaffemaskine eller ovn, så du kan styre dem pålideligt og bekvemt.

NEFF cashback

Slip fantasien løs med NEFF

Passioneret madlavning er en del af NEFFs DNA. Hvert produkt er nøje udviklet med øje for detaljen og funktionaliteten. Det gør, at du kan slippe fantasien løs og indfri alle de behov, du har i køkkenet.

I sortimentet fra NEFF finder du alt, hvad du skal bruge: ovne, kogeplader, emhætter, kaffemaskiner, køle- og fryseskabe, mikroovne og opvaskemaskiner.


En verden af ovne

Ovne fra NEFF er blandt de førende på markedet. Hver ovn er udviklet med gennemførte funktioner og detaljer, som gør køkkenoplevelsen sjovere.

Ovnene fås med op til 15 funktioner, som blandt andet dækker over sous-vide, damp, grill og bageprogrammer.

En anden populær funktion er CircoTherm®, som sikrer en jævn temperatur gennem hele tilberedningen.

Mere plads til dig og maden

Slide & Hide® er endnu en genistreg fra NEFF, der sikrer dig de bedste forhold under madlavningen.

Når du åbner ovnlågen, skubbes den helt ind under ovnen, så du har rigeligt plads, når du skal se til stegen eller sætte surdejsboller i ovnen.

Alle indbygningsovne fra NEFF fås med Slide & Hide®.


Slip for at afrime fryseren

Der er fokus på den gode smag, når det kommer til NEFFs fryseskabe.

Dine rester og frysevarer bliver effektivt nedfrosset, så de bevarer smagen, når du varmer dem op igen. Som en ekstra luksus, kan du vælge NoFrost, som forhindrer fryseren i at danne rim.
NEFF ovn
NEFF

Få mere ud af madlavningen

Tag din madlavning til næste niveau med de hurtige og effektive induktionskogeplader fra NEFF.

Kogepladen har ingen foruddefinerede zoner, men registrerer antal, størrelser og placeringer og aktiverer varmen der, hvor du placerer dine pander og gryder. En lille detalje, som skaber stor frihed.

Skinndende ren opvask - hver gang

Forkort din rengøringstid med den effektive opvaskemaskine fra NEFF. Du vil opleve en skinnende ren opvask hver gang, uanset om det er snavsede fade eller fint sølvbestik.

Opvaskemaskinen er programmeret med en afsluttende skylning ved en høj temperatur, som dræber alle bakterier, så du trygt kan vaske både babyflasker og skærebræt.

Læs også: 5 must-have arbejdsstationer

NEFF

Undgå rengøring med en selvrensende ovn

Vælg en ovn med pyrolyserengøring, som rengør sig selv ved høje temperaturer.

Når programmet er færdigt, og ovnen er afkølet, skal du blot tørre den efter med en våd klud. Voilà! Et styk ren ovn, der er klar til dit næste madeventyr.

Med en selvrensende ovn kan du fokusere på at tilberede en lækker, saftig steg frem for at skure og skrubbe ovnen ren efterfølgende.

Home Connect er fremtiden

Lad dine hvidevarer interagere automatisk med hinanden, eller sæt opvaskemaskinen i gang med din smartphone.

Home Connect-appen giver frihed og fleksibilitet i hverdagen og skaber harmoni mellem dig og dit køkken.

Med Home Connect kan du betjene dine Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer, uanset hvor du er. Sæt morgenkaffen over inde fra sengen, eller forvarm ovnen på vej hjem fra arbejde.

Vær garanteret friske råvarer

Med et køleskab fra NEFF har du altid friske råvarer lige ved hånden. FreshSafe bevarer næringsstofferne og sikrer, at dine madvarer holder sig friske op til tre gange længere.

Køleskabet har justerbare hylder og udtræksskuffer, så du selv kan definere køleskabets opbygning.

Køle- og fryseskabe fra NEFF fås både som fritstående eller indbyggede.

Få hjælp til at vælge hvidevarer

Vil du vide mere om hvidevarer, inden du vælger? Vi står klar til rådgive dig.