Miele

Miele er kvalitet til dit køkken

Dine hvidevarer skal opfylde praktiske krav uden at gå på kompromis med køkkenets design. Opdag, hvordan Mieles hvidevarer former dit drømmekøkken.

Kvalitet ud over det sædvanlige

Miele er holdbar kvalitet, der harmonerer teknologi, æstetik og funktion i hverdagen. Miele leverer solidt håndværk, der er designet til at blive brugt, og hvidevarerne er til dig, der ikke går på kompromis med din køkkenløsning.

Find dit drømmekøkken

Miele hvidevarer

Miele hvidevarer

Skabt til dagligdagen

Laver du hverdagsmad til børnefamilien, eller er du en passioneret fritidskok? Uanset hvor mange timer du bruger i køkkenet, er Miele hvidevarer et optimalt valg, der passer til hverdagens behov. Hvidevarerne har flere gastronomiske features til den engagerede hjemmekok, men fås også i simplere udgaver til hverdagskokken.

Guide: Vælg de rigtige hvidevarer

Miele er tidløst og klassisk design

Tidløs elegance og kvalitet er nøgleord for Miele, og hvidevarer fra Miele er designet til at skabe ro og balance i dit køkkens look. 

Teknologien i hvidevarerne skaber ekstraordinære oplevelser i køkkenet, der gør hverdagen nemmere.

Læs også: Hvilken bordplade skal du vælge?

Miele ovn

Miele ovn
Plads til gennemført madkunst

Oplev, hvordan du er begrænsningsfri med en Miele-ovn. Vælg en dampovn og tilbered fisk og grøntsager til perfektion hver eneste gang, eller vælg en traditionel ovn, der hjælper dig med at skabe ekstraordinære madoplevelser – helt enkelt.

Med Miele-appen kan du desuden gennem ovnens kamera følge med i tilberedningen af din mad inde fra stuen. Hvilken madelsker drømmer ikke om det?

Få råd til at vælge ovn og komfur
Perfekte resultater med TasteControl

TasteControl sikrer, at du hverken bager brødet eller steger maden for længe. Når maden er færdig, åbner ovnen nemlig lågen en anelse, så ovnrummet lynhurtigt køles ned. Det betyder, at dit brød ikke står og bager videre, selvom det fortsat er i ovnen.

Du kan også vælge, at ovnen blot skal sænke temperaturen hurtigt. På den måde kan du lade stegen stå og trække i ovnen, indtil du er klar til at servere den, og du slipper samtidig for hele showet med folie, viskestykker og kødsaft på køkkenbordet.

Miele ovn

Miele vakuum

Gennemført køkken med Miele

Miele tilbyder en stribe af elegante komplementærprodukter i matchende design, såsom espressomaskinen til kaffe-connoisseuren og vakuumforseglerskuffen til sous-vide-entusiasten.
Friske råvarer til din madlavning

Et Miele køleskab holder dine madvarer friske ved at fordele temperaturen jævnt i køleskabet. Vælger du et skab med PerfectFresh holder dine fødevarer sig friske i op til tre gange så lang tid som ellers, så du altid har friske råvarer lige ved hånden. 

Vidste du, at Miele har et køleskab med en tavle som front? Skriv sjove noter til hinanden eller skriv madplanen ned, så hele familien kan følge med.

Indret et praktisk viktualierum

Miele køleskab

Miele hvidevarer

Fryseskabet afrimer sig selv

Miele fryseskabe er energibesparende og fryser madvarer effektivt og nemt. Med fryseskabets recirkulationsfunktion bliver der ikke dannet rim i fryseren, så du slipper for at afrime. Det er luksus i hverdagen.

Få tips til indretning af et lille køkken  
Ingen gastronomiske begrænsninger

Er du til full surface-induktion, klassisk induktion med integreret emhætte eller et gas på glas kogeplade? Uanset hvilken kogeplade du drømmer om, har Miele en løsning.

Med en full surface-induktionskogeplade bliver du fri for restriktive felter, da du helt ubesværet kan flytte gryder og pander rundt efter behov, hvorefter kogezonens indstilling automatisk flytter med. Du kan nemt og hurtigt kreerer retter, der er en kok værdig.

Køkkentrekanten – 3 linjer der sikrer god indretning

Miele kogeplade
Miele emhætte

Emhætten som designobjekt

En emhætte fra Miele sammensmelter med køkkenets andre designelementer, og den sørger for god luftkvalitet og filtrerer effektivt fedt og os. 

Med en integreret emhætte i din induktionskogeplade skaber du frit udsyn i køkkenet. Det er smart, hvis din kogeplade er placeret på en køkkenø, eller dit køkken har skråvægge.
Opvasken har aldrig været nemmere

Miele opvaskemaskiner gør opvasken nemmere end nogensinde før og vasker skånsomt dit service. Opvaskemaskinens kurve er superfleksible og understøtter alle typer service, og maskinen doserer selv opvaskemiddel, så der bliver brugt den perfekte dosis hver gang.

Tip: Vælg en opvaskemaskine med Knock2open, der matcher det grebsfrie køkken.

Hvilket armatur skal du vælge?

Miele opvasker
Miele app

Gør dit hjem smart

Med Miele@mobile-appen kan du nemt følge med i, hvad der sker i hjemmet, når du er ude af døren. Vil du starte din opvaskemaskine, eller indstille dit køleskab til en lavere temperatur med Superkølning, inden du kommer hjem med et større indkøb. Du kan klare det hele fra din smartphone.

Få tips til at indrette dit køkken
Velduftende vasketøj

Optimer dit bryggers med en Miele vaskemaskine, der har optimale vaskeprogrammer til alt slags vasketøj – uanset om det er beskidte viskestykker eller en fin silkeskjorte. Miele@mobile-appen anbefaler det perfekte vaskeprogram til bestemte stykker tøj, og dine forudsætninger for at fjerne besværlige pletter er bedre end nogensinde før.

Tørretumbleren doserer duftmiddel, så dit tøj ikke blot er blødt og behageligt, men også velduftende.

Få inspiration til bryggers

Miele opvasker
Miele varmeskuffe

Til den miljøbevidste

Miele leverer miljøbevidste og bæredygtige løsninger. Induktionskogepladen bruger energi effektivt og slukker i det øjeblik, du fjerner gryden. Opvaskemaskinen doserer opvaskemidlet, så du bruger den perfekte mængde, og ovnen varmer hurtigt op, så du sparer på varmen.

Få hjælp til at vælge

Vil du vide mere om Miele hvidevarer, inden du vælger? Du er altid velkommen til at komme forbi din nærmeste Invita-butik, hvor vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med dit drømmekøkken.

Book et gratis designmøde

Miele gas kogeplade