Miele

Miele

- Kvalitet til dit køkken

Dine hvidevarer skal opfylde praktiske krav uden at gå på kompromis med køkkenets design. Opdag hvordan Mieles hvidevarer former dit drømmekøkken.

Miele hvidevarer

Kvalitet ud over det sædvanlige

Miele er holdbar kvalitet, der harmonerer teknologi, æstetik og funktion i hverdagen. Miele leverer solidt håndværk, der er designet til at blive brugt, og hvidevarerne er til dig, der ikke går på kompromis med din køkkenløsning.
Miele gas kogeplade

Skabt til dagligdagen

Laver du hverdagsmad til børnefamilien, eller er du en passioneret fritidskok? Uanset hvor mange timer du bruger i køkkenet, er Miele hvidevarer et optimalt valg, der passer til hverdagens behov. Hvidevarerne har flere gastronomiske features til den engagerede hjemmekok, men fås også i simplere udgaver til hverdagskokken.

Miele er tidløst og klassisk design

Tidløs elegance og kvalitet er nøgleord for Miele, og hvidevarer fra Miele er designet til at skabe ro og balance i dit køkkens look.

Teknologien i hvidevarerne skaber ekstraordinære oplevelser i køkkenet, der gør hverdagen nemmere.
Miele køleskab

Friske råvarer til din madlavning

Et Miele køleskab holder dine madvarer friske ved at fordele temperaturen jævnt i køleskabet. Vælger du et skab med PerfectFresh holder dine fødevarer sig friske i op til tre gange så lang tid som ellers, så du altid har friske råvarer lige ved hånden.

Vidste du, at Miele har et køleskab med en tavle som front? Skriv sjove noter til hinanden eller skriv madplanen ned, så hele familien kan følge med.
Miele emhætte

Emhætten som designobjekt

En emhætte fra Miele sammensmelter med køkkenets andre designelementer, og den sørger for god luftkvalitet og filtrerer effektivt fedt og os.

Med en integreret emhætte i din induktionskogeplade skaber du frit udsyn i køkkenet. Det er smart, hvis din kogeplade er placeret på en køkkenø, eller dit køkken har skråvægge.
Miele opvasker

Opvasken har aldrig været nemmere

Miele opvaskemaskiner gør opvasken nemmere end nogensinde før og vasker skånsomt dit service. Opvaskemaskinens kurve er superfleksible og understøtter alle typer service, og maskinen doserer selv opvaskemiddel, så der bliver brugt den perfekte dosis hver gang.

Tip: Vælg en opvaskemaskine med Knock2open, der matcher det grebsfrie køkken.
Miele opvasker

Velduftende vasketøj

Optimer dit bryggers med en Miele vaskemaskine, der har optimale vaskeprogrammer til alt slags vasketøj – uanset om det er beskidte viskestykker eller en fin silkeskjorte. Miele@mobile-appen anbefaler det perfekte vaskeprogram til bestemte stykker tøj, og dine forudsætninger for at fjerne besværlige pletter er bedre end nogensinde før.

Tørretumbleren doserer duftmiddel, så dit tøj ikke blot er blødt og behageligt, men også velduftende.
Miele app

Gør dit hjem smart

Med Miele@mobile-appen kan du nemt følge med i, hvad der sker i hjemmet, når du er ude af døren. Vil du starte din opvaskemaskine, eller indstille dit køleskab til en lavere temperatur med Superkølning, inden du kommer hjem med et større indkøb. Du kan klare det hele fra din smartphone.
Miele

Fryseskabet afrimer sig selv

Miele fryseskabe er energibesparende og fryser madvarer effektivt og nemt. Med fryseskabets recirkulationsfunktion bliver der ikke dannet rim i fryseren, så du slipper for at afrime. Det er luksus i hverdagen.
Miele varmeskuffe

Til den miljøbevidste

Miele leverer miljøbevidste og bæredygtige løsninger. Induktionskogepladen bruger energi effektivt og slukker i det øjeblik, du fjerner gryden. Opvaskemaskinen doserer opvaskemidlet, så du bruger den perfekte mængde, og ovnen varmer hurtigt op, så du sparer på varmen.

Få hjælp til at vælge hvidevarer

Vil du vide mere om hvidevarer, inden du vælger? Vi står klar til rådgive dig.