AEG

- Den bedste smag

AEG udfordrer konventionerne og skaber innnovative løsninger som overgår dine forventninger til hvidevarer. Gå på opdagelse i deres sortiment, der kombinerer bæredygtighed og design med smarte funktioner til din hverdag. 

CASHBACK KAMPAGNE

Få op til 1.500 kr. tilbage når du køber en induktionskogeplade fra AEG*

Kampagnen gælder udvalgte AEG induktionskogeplader og udvalgte induktionskogeplader med integreret emhætte købt i kampagneperioden fra den 15. september til den 31. december 2023. Kvittering for købet skal registreres på kampagnesiden i samme periode. 

Læs mere om cashback kampagnen

Induktionskogeplader med SensePro

Takket være det trådløse stegetermometer kan SensePro®-induktionskogepladerne justere temperaturen efter madens indre temperatur, så du ikke behøver røre en finger. Kog, steg, pocher eller brug Sous Vide. Du får nøjagtige resultater og reducerer risikoen for at brænde maden på.

Se AEG-hvidevarer i din Invita-butik

 

Inspirationskatalog

Læs AEG hvidevarer kataloget og få overblik over sortiment, samt vejledende udsalgspriser. Her vil du også finde gode råd, samt vigtig viden om produkterne. 

Læs online katalog

Hvidevarer fra AEG

Ovn med Command Wheel

Betjeningshjulet på vores SteamPro-ovn hjælper dig med tilberedningen, så du får de bedste resultater hver gang. Med et smart og enkelt LCD-display kan du indstille ovnen med nøjagtighed og få perfekt tilberedte retter. Indstil den ønskede temperatur med Steamify®-funktionen, og ovnen justerer dampniveauet automatisk.

Køleskab med CustomFlex®

Organiser dit køleskab lige som du har behov for. Alle madvarer får sin egen plads i dit CustomFlex®-køleskab. Du kan skræddersy det unikke opbevaringssystem efter dine egne behov, med bokse og skuffer som er enkle at flytte og organisere, så du altid kan nå de ting, du behøver.

Induktionskogeplade med indbygget emhætte

Denne duo kombinerer en induktionskogeplade med en kraftig, integreret emhætte, så du ikke skal bekymre dig om en kogeplade og separat emhætte. Nu kan du udforme dit nye køkken uden begrænsninger.

Opvaskemaskine med ComfortLift® og QuickSelect®

Med den unikke ComfortLift®-teknik løftes den nederste kurv ved et let tryk på håndtaget, så du får en mere behagelig arbejdshøjde. Opvaskemaskinens QuickSelect®-funktion sørger desuden for skræddersyede opvaskeresultater, hvor det eneste du behøver at gøre, er at vælge den ønskede opvasketid med ét enkelt klik.

Få hjælp til at vælge hvidevarer

Vil du vide mere om hvidevarer, inden du vælger? Vi står klar til rådgive dig.