AEG

Den bedste smag

AEG udfordrer konventionerne og skaber innnovative løsninger som overgår dine forventninger til hvidevarer. Gå på opdagelse i deres sortiment, der kombinerer bæredygtighed og design med smarte funktioner til din hverdag. 

Vælg grønnere produkter til dit hjem

AEG's serie EcoLine er en serie af håndplukkede modeller med unikke funktioner. der gør det lettere for dig at få det maksimale udbytte af dit
husholdningsprodukt, hvor du samtidigt påvirker miljøet og din pengepung så lidt som muligt. 

Vil du også træffe mere bæredygtige valg hver dag? Scroll ned og læs mere om produkterne.

Se AEG-hvidevarer i din Invita-butik

EcoLine – Produkter, der både tjener din pengepung og miljøet

EcoLine vask og tør   

Med en energiklasse, der overgår den bedste A-klasse og ressourcebesparende funktioner såsom AutoDose, Ultrawash og ProSteam-teknologi. 

EcoLine madlavning   

Med ovne, der bevarer mineraler og vitaminer samtidigt med, at de bruger op til 20% mindre energi ved tilberedning med damp. Og ved rengøring med damp sparer du op til 95% energi sammenlignet med pyrolyserengøring. 

EcoLine opvaskemaskiner     

Opvaskemaskiner med QuickSelect og Ecometer hjælper dig til at spare op til 20% energi, Satellite-Clean spulearm med op til 3x bedre spuledækning uden ekstra vandforbrug4 og AirDry med op til 3 gange bedre tørring. 

EcoLine køl og frys     

Vores mest energieffektive modeller med indvendige sider, der er produceret af op til 70% genbrugsplast og GreenZone-teknologi, der bevarer op til 95% af vitaminerne. 

Induktionskogeplader med SensePro

Takket være det trådløse stegetermometer kan SensePro®-induktionskogepladerne justere temperaturen efter madens indre temperatur, så du ikke behøver røre en finger. Kog, steg, pocher eller brug Sous Vide. Du får nøjagtige resultater og reducerer risikoen for at brænde maden på.

Inspirationskatalog

Læs AEG hvidevarer kataloget og få overblik over sortiment, samt vejledende udsalgspriser. Her vil du også finde gode råd, samt vigtig viden om produkterne. 

Læs online katalog

Hvidevarer fra AEG

Ovn med Command Wheel

Betjeningshjulet på vores SteamPro-ovn hjælper dig med tilberedningen, så du får de bedste resultater hver gang. Med et smart og enkelt LCD-display kan du indstille ovnen med nøjagtighed og få perfekt tilberedte retter. Indstil den ønskede temperatur med Steamify®-funktionen, og ovnen justerer dampniveauet automatisk.

Køleskab med CustomFlex®

Organiser dit køleskab lige som du har behov for. Alle madvarer får sin egen plads i dit CustomFlex®-køleskab. Du kan skræddersy det unikke opbevaringssystem efter dine egne behov, med bokse og skuffer som er enkle at flytte og organisere, så du altid kan nå de ting, du behøver.

Induktionskogeplade med indbygget emhætte

Denne duo kombinerer en induktionskogeplade med en kraftig, integreret emhætte, så du ikke skal bekymre dig om en kogeplade og separat emhætte. Nu kan du udforme dit nye køkken uden begrænsninger.

Opvaskemaskine med ComfortLift® og QuickSelect®

Med den unikke ComfortLift®-teknik løftes den nederste kurv ved et let tryk på håndtaget, så du får en mere behagelig arbejdshøjde. Opvaskemaskinens QuickSelect®-funktion sørger desuden for skræddersyede opvaskeresultater, hvor det eneste du behøver at gøre, er at vælge den ønskede opvasketid med ét enkelt klik.

Få hjælp til at vælge hvidevarer

Vil du vide mere om hvidevarer, inden du vælger? Vi står klar til rådgive dig.