Urban

Urban

Moderne køkken i tidløst, dansk design Det moderne køkken skal indfri de forventninger, du har til dit drømmekøkken.
Idéen bag Urban er, at det moderne køkken skal være let at betjene i en travl hverdag.

Urban finér eg mat hvid og Athena modehvid | Invita Køkkener

Tidløst, dansk design

Model Urban fra Invita er et moderne køkken, der gemmer på et væld af gennemtænkte detaljer bag det stilrene design. Det enkle design giver dig mulighed for at sammensætte en køkkenmodel, der byder på kvalitet fra inderst til yderst.

Med indfræsede greb har Urban samme fordel som det grebsløse køkken: Det er stilrent, og der er ikke nogle greb, der stikker ud og optager plads. Derudover giver det moderne køkken uden greb et legende og elegant design, som samtidig er yderst brugervenligt.

Praktisk og moderne køkken

Det moderne køkken skal være nemt at bruge i en travl hverdag, og det gælder for både børn og voksne. Du kan bruge Urbans minimalistiske design i hele køkkenet, men det er oplagt at kombinere med andre køkkendesign.

Du kan eksempelvis kombinere Urban-designet med Dark Nature, der er fremstillet af bæredygtigt træ. Derudover fås model Urban i to design: Urban Malet og Urban Finér.

Få overblik over alle fronter, mål og priser i Invitas prisliste.

Urban modehvid

Urban finérer

Designfarver til Urban

Urban finér fra Invita Køkkener

Specialister i finér

Naturlige farver og materialer har været inspiration til Urban Finér, der kan vælges i tre typer af finér. Den håndsorterede finér sikrer, at du får et harmonisk og roligt forløb med en smuk vandret åretegning. Det giver det moderne køkken et naturligt udtryk.

Finéroverfladen er behandlet med en slidstærk lak, der gør lågen modstandsdygtig over for slid, samtidig med at finérlågen er nem at vedligeholde.

Læs mere om køkkenlåger i træfinér

 

Når du sværger til den moderne stil

Vælg et køkken, der støtter op om din hverdag.
Se flere køkkendesign, der forener funktionalitet og æstetik:

Køkken i Dark Nature med dobbelt Gastroskab

Oplev det eksklusive køkken i mørkt træ

Model Dark Nature

Everline

Naturlig minimalisme og luksus

Model Everline

Ikon / Comet

Egetræskøkken med smukke lameller

Model Ikon

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Sæt kulør på det moderne køkken

Urban Malet er fremstillet af en 19 mm låge, der bliver lakeret med en slidstærk lak. Du kan vælge mellem flere smukke lakfarver, der giver de malede låger netop det farvespil, du ønsker.

Tip: Se også Urban Fusion.

 

Lækkert ensidet køkken model Urban i Jungle green fra Invita

Inspiration til dine køkkendrømme

Inspirationen kan komme mange steder fra, når du stykker dine køkkendrømme sammen. Uanset om du søger gode råd eller foretrække visuel inspiration, kan du finde det hos os.

Urban / Comet

Oplev det moderne køkken

Du kan først virkelig fornemme det gennemtænkte køkkendesign, når du oplever Urban på egen hånd. Kom ind i din nærmeste Invita-butik, og lad det moderne køkken vise dig, hvordan det kan gøre dine køkkendrømme til virkelighed.

Her står vores dygtige køkkenkonsulenter klar til at rådgive om farvevalg, materialer og meget mere, der gør, at du får præcis det moderne køkken, du ønsker.