Northern Shaker Olivengrøn Tallerkenrække endereol

Northern Shaker Sky

Hjælp til finansiering?

Finansiering

Hos Invita kan du låne op til kr. 250.000 til nyt køkken, bad eller garderobe. Du betaler over 12-48 måneder uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger - præcis det samme som den vejledende salgspris. 

Læs mere om dine muligheder

Oliven Søsten Sand Sky Frost

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde

Jeg vil gerne have information om dette køkken

Udstillet i disse butikker

Et cozy kitchen concept

Skal hygge gennemsyre stilen i dit køkken, og går du efter køkkennostalgi, er fyldningslåger et godt udgangspunkt. Northern Shaker er bygget på designet Square, som du kan vælge i flere designfarver og finértyper.

Vælger du det olivengrønne kvalitetskøkken Northern Shaker, der også byder på tallerkenrækker, åbne hylder og charmerende endereoler, har du alle ingredienserne til køkkenhygge.
Northern Shaker Olivengrøn endereol

Åbne hylder og endereoler

Det er let at sætte et personligt aftryk på dit kvalitetskøkken med de åbne hylder og endereoler i Northern Shaker. På endereolen med åbne sider kan du placere det, du bruger mest, det du synes er smukkest eller lidt af hvert.

De åbne hylder er desuden et godt match til dig, der ønsker at lave en flot overgang fra køkken til stue i køkkenalrummet.

Nostalgisk nytænkning

Intet kan som en tallerkenrække skabe associationer til de gamle dyder, hvor køkkenet fremfor alt var et funktionelt arbejdsrum, i en tid før færdigmad, fast food og måltidskasser. Dengang alt blev lavet fra bunden, og køkkenet først og fremmest var et madværksted.

Du kan sætte dit personlige aftryk og ændre udtrykket, hvis du erstatter tallerkener med skærebrædder, magasiner eller kogebøger.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Prøv vores 3D designværktøj

Vejen til dit nye køkken