Erhverv / B2B

Med INVITA som samarbejdspartner får du en kvalitetsbevidst og erfaren leverandør af kreative og kundetilpassede løsninger, når det gælder køkken, bad, bryggers og garderobe.

Værdi til dit projekt

I 50 år har vi designet og produceret kvalitetskøkkener til danskerne. Vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang. Uanset om køkkenet skal bo i et nyt prestigebyggeri eller på en villavej.

Vi samarbejder med totalentreprenører, storentreprenører, offentlige bygherrer, boligselskaber, tømrer- og snedkerfirmaer samt typehusfirmaer. I alle størrelser og konstellationer. Og så gør vi os umage. Vælger du at samarbejde med INVITA, kan du stole på, vi er der hele vejen fra første 3D-tegning til sidste hængsel er sat på. Vi har køkkenerne, der får smilet frem, og dedikationen, der får vores kunder og samarbejdspartnere til at vende tilbage.

Når du vælger INVITA som leverandør, får du en samarbejdspartner, der har en unik viden om markedet og de tendenser, der rører sig inden for køkken, bad og garderobe. Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi følger udviklingen nøje.

Tryghed og fleksibilitet

Vi ved, hvor vigtigt det er med faste aftaler – og med fleksibilitet. Hos INVITA er en aftale en aftale. Vi sætter en ære i, at din ordre bliver leveret i den aftalte kvalitet på det rette tidspunkt, på det rette sted og til den aftalte pris. Det giver dig tryghed igennem hele processen.

Monteringen kan du også være tryg ved. Alle INVITAs montører er certificerede efter at have gennemgået en særlig uddannelse på INVITA Academy. Derfor kan vi garantere for, at monteringen af din løsning er i de bedste hænder.

Ved selve leverancen aftaler vi, hvornår vi kan gå ind i projektet og levere og montere eksempelvis køkken eller bad. 

NYT 3D-DESIGNVÆRKTØJ
Design køkkenet til dit erhvervsprojekt
Prøv den her

Se nogle af vores erhvervscases

Er du arkitekt?
Gør INVITA til en del af dine tegninger gennem BIM
Se sortimentet på BIM

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtighed er et konkurrenceparameter i dag. Men det er også blevet et buzzword, og det kan af og til være svært at gennemskue graden af bæredygtighed. Særligt hvis det skal siges kort. Men det skal det ikke her! Læs med, når vi uddyber hvad der ligger bag de vigtige mærker og INVITAs brug af dem.

Livstidsgaranti-mærket

Mærket er INVITAs eget, og vi er stolte af det. Som det første køkkenfirma tilbyder vi nemlig livstidsgaranti på samtlige bevægelige metaldele. Det vil sige alt fra beslag til hængsler.

At lave metaldele, der skal kunne holde til hverdagslivet, er en ressourcetung opgave. Derfor er det vigtigt, det bliver gjort, så det hele holder og ikke skal udskiftes efter få år. I INVITA er det lykkedes, og det er vi glade for. Holdbarhed er nemlig også lig med bæredygtighed.

Bureau Veritas

INVITA er en del af Nobia Group. Det er Nobia Groups bæredygtighedsstrategi, der sætter rammerne for, hvordan INVITAs kerneaktiviteter bidrager til at fremme FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. 
 
Vores fabrik i Ølgod er certificeret af Bureau Veritas efter de anerkendte standarder ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø). Det er beviset for, at vi arbejder systematisk med en lang række kvalitets-, og miljøforbedringer. Alt sammen for at fremme en bæredygtig udvikling i alt fra produktdesign og indkøb til fremstilling og brug af det færdige køkken.

Bureau Veritas er en af de største spillere inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. De senere år har virksomheden intensiveret arbejdet med at dokumentere, hvordan virksomheder over hele kloden omsætter verdensmål til virkelighed.

Vil du vide mere om, hvordan bæredygtighed udfoldes i INVITA, kan du læse Nobias årsrapporter her.

Læs Nobias årsrapporter