Erhverv / B2B

Med Invita som samarbejdspartner får du en kvalitetsbevidst og erfaren leverandør af kreative og kundetilpassede løsninger, når det gælder køkken, bad, bryggers og garderobe.

Ikon trælameller

Værdi til dit projekt


I snart 50 år har vi designet og produceret kvalitetskøkkener til danskerne. Vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang. Uanset om køkkenet skal bo i et nyt prestigebyggeri i Ørestaden eller på Lærkevej nr. 20.

Vi samarbejder med totalentreprenører, storentreprenører, offentlige bygherrer, boligselskaber, tømrer- og snedkerfirmaer samt typehusfirmaer over hele landet. I alle størrelser og konstellationer.
Og så gør vi os umage. Vælger du at samarbejde med Invita, kan du stole på, vi er der hele vejen fra første 3D-tegning til sidste hængsel uanset opgavens størrelse. Vi har køkkenerne, der får smilet frem, og vi har dedikationen, der får vores kunder og samarbejdspartnere til at vende tilbage.

Når du vælger Invita som leverandør, får du en samarbejdspartner, der har en unik viden om markedet og de tendenser, der rører sig inden for eksempelvis løsninger til køkken og bad. Vi ved, hvad kunderne efterspørger i dag – og i morgen, for vi følger udviklingen grundigt.

Tryghed og fleksibilitet

Vi ved, hvor vigtigt det er med faste aftaler – og med fleksibilitet.

Hos Invita er en aftale en aftale. Vi sætter en ære i, at din ordre bliver leveret i den aftalte kvalitet på det rette tidspunkt, på det rette sted og til den aftalte pris. Det giver dig tryghed igennem hele processen.

Monteringen kan du også være tryg ved. Alle Invitas montører er certificerede efter at have gennemgået en særlig uddannelse på Invita Academy. Derfor kan vi garantere for, at monteringen af Invita-løsningen er i de bedste hænder.

Ved selve leverancen aftaler vi, hvornår vi skal gå ind i projektet og levere og montere eksempelvis køkken eller bad. Vores montører kan arbejde både tidlig morgen og sen aften, så de ikke generer eller stopper de øvrige håndværkere.

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtighed er et konkurrenceparameter i dag. Men det er også blevet et buzzword, og det kan af og til være svært at gennemskue graden af bæredygtighed. Særligt hvis det skal siges kort. Men det skal det ikke her! Læs med, når vi uddyber hvad der ligger bag de vigtige mærker og Invitas brug af dem.
ikon trælameller

Svanemærkning

Invitas klassiske hvide skabskorpus, der er kernen i de fleste af vores køkkener, bærer alle Svanemærket. Målet er, at det i 2025 ligeledes gælder for samtlige Invita-låger.
Glød køkkenø massiv eg fingertappet

Dansk Indeklima Mærkning

Indeklimamærkede materialer er ofte det foretrukne valg i bæredygtigt nybyggeri, hvor god luftkvalitet inde er med til at bidrag til social bæredygtighed. Du finder allerede i dag mærket på mange Invita-løsninger, og antallet stiger stødt.
Forever Oak køkken

DGNB

I Invitas erhvervsafdeling har vi stor erfaring med at levere til DGNB-certificerede byggerier. Vi kender processerne og ved, hvordan budgetter og grønne ambitioner mødes bedst muligt.
Nordic køkken sand

Livstidsgaranti-mærket

Mærket er Invitas eget, og vi er stolte af det. Som det første køkkenfirma tilbyder vi nemlig livstidsgaranti på samtlige bevægelige metaldele. Det vil sige alt fra beslag til hængsler.

At lave metaldele, der skal kunne holde til hverdagslivet, er en ressourcetung opgave. Derfor er det vigtigt, det bliver gjort, så det hele holder og ikke skal udskiftes efter få år. I Invita er det lykkedes, og det er vi glade for. Holdbarhed er nemlig også lig med bæredygtighed.

Bureau Veritas

Invita er en del af Nobia Group. Det er Nobia Groups bæredygtighedsstrategi, der sætter rammerne for, hvordan Invitas kerneaktiviteter bidrager til at fremme FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. 
 
Invita-fabrikken i Ølgod er certificeret af Bureau Veritas efter de anerkendte standarder ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø). Det er beviset for, at vi arbejder systematisk med en lang række kvalitets-, og miljøforbedringer. Alt sammen for at fremme en bæredygtig udvikling i alt fra produktdesign og indkøb til fremstilling og brug af det færdige køkken.

Bureau Veritas er en af de største spillere inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. De senere år har virksomheden intensiveret arbejdet med at dokumentere, hvordan virksomheder over hele kloden omsætter verdensmål til virkelighed.

Vil du vide mere om, hvordan bæredygtighed udfoldes i Invita, kan du læse Nobias årsrapporter her.

Læs Nobias årsrapporter

Forever Oak greb og bordplade

Se nogle af vores erhvervscases

Se vores udvalg af køkkenserier


Vi lever af at holde øje med markedet, og vi har det bedst, når vi er et skridt foran. Derfor holder vi et vågent øje med nye materialer, muligheder og designstrømninger. Og vi elsker at fortælle om det hele. Om indfræsede greb, slidstærke lakeringer, gammeldags snedkersamlinger og nye spritnye farvekombinationer. Men ærlig talt – du vil nok hellere se det.

Se vores køkkener her.

Athena Køkken sand