Køkkener til erhverv

En erfaren samarbejdspartner

Med Invita som samarbejdspartner får du en kvalitetsbevidst og erfaren leverandør af kreative og kundetilpassede løsninger, når det gælder køkken, bad, bryggers og garderobe.

Se kataloger


Teglværkshavnen

Teglholmen - Køkken og garderobe

Vi har mange års erfaring i at overføre Invitas grundlægende koncept om personlige løsninger til større byggeprojekter eller renovering og istandsættelse, så hvert projekt får sit helt eget særpræg. Vores erhvervsløsninger er med andre ord altid lavet specielt til den konkrete opgave.

Vores kunder er developere, totalentreprenører, storentreprenører, offentlige bygherrer, boligselskaber, tømrer og snedkere samt typehusfirmaer.

Uanset hvem du er, lægger vi vægt på løbende samarbejde og langvarige kundeforhold præget af gensidig tillid.

Stævnen

Stævnen - Køkken, bad og garderobe

Invita

Ørestad Syd - Køkken og garderobe

Værdi til dit projekt

Når du vælger Invita som leverandør, får du en samarbejdspartner, der har en unik viden om markedet og de tendenser, der rører sig inden for eksempelvis løsninger til køkken og bad. Vi ved, hvad kunderne efterspørger i dag – og i morgen, for vi følger udviklingen grundigt.

Høj kvalitet

Med Invitas skræddersyede indretningsløsninger får du høj kvalitet og unikke og tilpassede løsninger, der gør boligerne attraktive i mange år fremover. Flotte og originale indretnings-løsninger øger altid tiltrækningskraften, værdien og omsætteligheden af boligerne.

Invita

Attraktive tilkøb

Invita giver dig også mulighed for at tilbyde dine kunder nogle attraktive tilkøb, så løsningen kommer til at passe bedst muligt til den enkelte kunde og vedkommendes behov. Det giver tilfredse kunder.

Nobia career

Kompetent sparring

I projekter ser vi især os selv som rådgiver og sparringspartner, der er med til at kvalificere løsningerne. Vores løsninger er altid tilpassede det enkelte projekt. Så når du vælger Invita som partner, får du aldrig standardelementer fra et lager. Vi er ordreproducerende, og hver ordre er en særlig opgave for os.

Erhvervsmøde

Tryghed og fleksibilitet

Vi ved, hvor vigtigt det er med faste aftaler – og med fleksibilitet.

Hos Invita er en aftale en aftale. Vi sætter en ære i, at din ordre bliver leveret i den aftalte kvalitet på det rette tidspunkt, på det rette sted og til den aftalte pris. Det giver dig tryghed igennem hele processen. 

Monteringen kan du også være tryg ved. Alle Invitas montører er certificerede efter at have gennemgået en særlig uddannelse på Invita Academy. Derfor kan vi garantere for, at monteringen af Invita-løsningen er i de bedste hænder. 

Invita

Etagebyggeri - Køkken

Parcelhuse

Parcel- og sommerhuse - Køkken, bad og garderobe

Ved selve leverancen aftaler vi, hvornår vi skal gå ind i projektet og levere og montere eksempelvis køkken eller bad. Vores montører kan arbejde både tidlig morgen og sen aften, så de ikke generer eller stopper de øvrige håndværkere.

Udforsk sortimentet

Gå på opdagelse i vores kataloger og få overblik over de mange muligheder, du får hos Invita.
Læs mere om vores køkkenserier, bliv inspireret af kundecases, se vores priser og meget mere.

Se alle kataloger
Katalog 2019

Køkkenkatalog

Prisliste erhverv

Produktoversigt erhverv

Invita katalog

Tilbehørskatalog

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg