Nordic Bark

Hjælp til finansiering?

Finansiering

Hos Invita kan du låne op til kr. 250.000 til nyt køkken, bad eller garderobe. Du betaler over 12-48 måneder uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger - præcis det samme som den vejledende salgspris. 

Læs mere om dine muligheder

Frost Sky Valnød Granit Søsten Oliven Sand Bark Salvie

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde

Jeg vil gerne have information om dette køkken

Udstillet i disse butikker

Nordisk romantik i køkkenet

Det romantiske køkken er karakteriseret ved smukke fyldninger og glaslåger med sprosser. De klassiske detaljer giver Nordic et stilfuldt look, der aldrig går af mode.

Sprosselågerne giver landkøkkenet et lyst og let udtryk og er oplagte til overskabe, høje vitrineskabe eller som låger i en køkkenø. Det er desuden værd at overveje at få lys i glasskabene, der skaber hygge og giver et godt overblik over dit service.

Både til villa og lejlighed

Landkøkkenets hyggelige design passer perfekt til herskabslejligheden, den moderniserede patriciervilla eller det nybyggede hus i klassisk stil. 

Læs mere om landkøkkener

Nordic skab vitrineskab

Gør dit landkøkken mere personligt

Hos INVITA har du rig mulighed for at tilpasse det romantiske køkken til din personlige stil. Du kan vælge mellem en bred palette af smukke farver til lågerne, som er med til at definere dit køkkens udtryk.

Derudover kan du sammensætte lågerne med forskellige greb og bordplader. Vi har et bredt udvalg af greb og bordplader, som giver dig talrige muligheder for at give dit køkken et personligt touch.

Læs mere om materialer og tilbehør

Farve og materiale

Til det romantiske køkken kan du vælge mellem 9 malede designfarver. Nordics malede låger er udført i 19 mm. MDF-plade, med flotte udskæringer og den klassiske fyldning. Overfladen på de malede låger er malet tre gange, hvilket gør lågerne ekstra robuste og slidstærke.

Læs mere om malede låger

Prøv vores 3D designværktøj

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Vejen til dit nye køkken