Det sidder i detaljerne

Helheden er vigtig. Men hvad er det, der skaber helheden? Detaljerne. Gennemtænkte materialevalg, farveskalaer, vask og armatur, udtryk på bordpladen, møbler og indretning. Med detaljerne på plads skabes helheden.

 

Hos INVITA er vi ekstra glade for især én detalje: Kombinationer. Hvad sker der, når to af vores køkkener mødes? Et spørgsmål med mange svar. Vi testede det og kom frem til et møde, der skabte et helt nyt kombineret køkken med plads til leg, inspiration og refleksion.

 

Sådan gik det til

Dette køkken har hentet sin designinspiration fra husets arv. En stor, smuk 70'er villa. Den gamle stue har måtte træde til side og give plads til et nyt, stort køkken med masser af luft. Målet med designet var at skabe et køkken med tydelig inspiration fra det år, huset blev bygget, men at gøre det i en form og stil, der passer til nuet. Et køkken, hvor naturlige materialer, spændende kombinationer og detaljer spiller hovedrollen.

Køkkenets L-form består af to dele. Med udgangspunkt i pejsen blev der skabt en smuk karakteristisk væg med Athena-lågen i farven Sand. Pladsen mellem pejs og overskabe er dækket af en smuk italiensk, højtstående flise i grøn. En detalje og tone, der flirter med husets byggeår og ånd. Grebene på køleskab og fryser er også en lille detalje, der gør en stor forskel. De smukke egetræsgreb fra Forever Oak skaber ikke kun et spændende udtryk, men forener køkkenets to dele.

 

Hvor design møder funktion

Den anden del af køkkenet fortsætter, hvor grebene på køleskab og fryser ender. Her er skabene udført i brunbejdset eg med Forever Oaks karakteristiske rammeløsning. En ovn og en dampovn fra Siemens giver familien god plads til madlavning med veldimensionerede arbejdsflader på begge sider af kogepladen.

Overskabene er i farven Sand med åbne hylder på begge sider. Her ses flisen fra pejsen, men i en mat, råhvid farve. Den måske mest iøjnefaldende detalje er den store ramme omkring køkkenet. Skabt af Forever Oaks brunbejdsede finér. Tanken er at indramme køkkenet og gøre det mere intimt, når det befinder sig i et større rum.

Detaljerne slutter ikke her. Væggene er blevet frisket op med moderne tapet, der giver liv og struktur, i en farve der passer til rummet og husets ånd. Loftet fik et træpanel, der gentager sig rundt om vinduer og døre og skaber en varm og indbydende atmosfære. 

Drømmer du om et nyt køkken, men hvor du ikke skal ændre alt? Så er RE:NEW perfekt til dig, der har et ældre Invita køkken. Behold det, du holder af. Byt det, der er nødvendigt.

Læs mere om RE:NEW

Vejen til dit nye køkken