Gastroskabet

Gastroskabet er en af de ting, der både gør hverdagen lettere og weekenden sjovere. Vi kalder det et skab, men det er både ekstra opbevarings- og arbejdsplads på én gang.

Gastroskabet åbnes med et let tryk

Med et let tryk åbnes skabet, lågerne skydes ind langs siderne, så de er helt væk og så er der ekstra arbejdsplads.

Lågerne forsvinder ind langs siderne, så de er helt væk. Der er elstik, lys og glasplade i bunden, så der virkelig kan arbejdes. Og kommer gæsterne før tid, kan skabet let lukkes, så alt ser ryddeligt ud.

Vil du gerne vide mere om gastroskabet? 

Book et gratis møde med en køkkenkonsulent

Det "usynlige" køkken

Der er øjeblikke, hvor det ville være praktisk at skjule hele arbejdszonen i køkkenet. For eksempel når der kommer gæster forbi, og du ønsker at køkkenet skal stå helt rent og rydeligt. 

Eller modsat - øjeblikke hvor du er i gang med madlavning og bare gerne vil have at alt skal være let tilgængeligt, så du lader skabene stå åbne. Her kommer gastroskabet ind i billedet, og hemmeligheden ligger i skabslågerne. Lågerne står nemlig ikke lige ud i rummet i åben position, men skubbes elegant ind i "lommer" mellem skabsmodulerne. Du får vidt åbne, let tilgængelige skabe, som både kan være praktiske og æstetiske. Og man kan let skjule alle køkkenartikler, når det er det, man ønsker.

Se alle vores køkkenmodeller

Inspiration til dine køkkendrømme