Hvad koster skydedøre og indretning af garderoben?

En flot og funktionel garderobe med billige skydedøre og den rigtige indretning behøver ikke sprænge dit budget. Få en idé om, hvad der påvirker prisen på dine skydedøre og priseksempler på indretningen bag.

Designelementer

Skydelåger har den unikke fordel, at de kan udnytte hver en kvadratcentimeter, som du har til rådighed. Fra gulv til loft og fra væg til væg. Hos INVITA har vi skydedøre i forskellige prisklasser. Prisen på skydedørene påvirkes af flere ting:

1: Hvilken profil/ramme skal der rundt om selve skydedøren?

Du har hele 6 muligheder, der ligger i forskellige prisklasser.

2: Er du til træ, farver, glas eller spejl?

Vi tilbyder et stort udvalg, når du skal vælge fyldning til din skydedør. Hvide skydedøre er ofte mere budgetvenlige, mens egetræslameller er mere eksklusive. 

3: Hvordan skal dørdesignet være?

Skydedøren kan deles op i felter med forskellige materialer adskilt med sprosser. Du bestemmer designet.

4: Har du brug for specialløsninger?

Hos Invita er (næsten) alt muligt. Har du skråvægge, kan skydedørene tilpasses, og har du ønsker om unikke fyldninger, finder vi også ud af det.

5: Hvor store skal dine skydedøre være?

Vi kan levere skydedøre på mål og helt op til 275 cm høje og 150 cm brede i udvalgte modeller.

Søger du efter et særligt godt tilbud?

Invitas markedsplads er din mulighed for at finde billige skydedøre og indretning til din garderobe.

Brug filtrene til at finde lige netop det, du søger, og husk, at der hele tiden kommer nye skydedørsskab tilbud. Det kan godt betale sig at besøge markedspladsen flere gange.

Se udstillingsmodellerne

Konkrete priseksempler

Du sammensætter selv indretningen af din garderobe ved at vælge i vores brede sortiment af hylder, skuffer, udtræk og meget mere. Derfor kan du altid finde en løsning, der både matcher dine ønsker og dit budget.

For at give dig en idé om prisen på garderobeindretningen har vi lavet nogle standartopstillinger. Husk at priserne kun er vejledende – vi regner gerne prisen på dit personlige projekt.

*Prisen er beregnet med hvidt inventar og er ekskl. døre. Alle priser er inkl. 25% moms. Priserne er gældende fra 1. januar 2021.

Garderobe 1240 mm

Pris fra 5.840,-

Garderobe 2400 mm

Pris fra 9.030,-

Garderobe 3200 mm

Pris fra 9.939,-

Prioritér dit budget

Er dit budget stramt, kan du prioritere lågerne frem for indretningen og på den måde få en flot designmæssig løsning, der skaber ro og orden i rummet.

Hylder, bøjlestænger og mesh kurve er gode løsninger, der ikke sprænger budgettet. Hvis du senere vil opgradere indretningen, kan bukseudtræk, lys i bøjlestangen og træskuffer eftermonteres.

Oplev vores udvalg af skydedøre

Besøg din nærmeste Invita, og gå på opdagelse i vores store udvalg af skydedøre. Vores konsulenter er eksperter i garderobeløsninger og rådgiver dig gerne om design, indretning og materialer.

Vi har skydedøre i alle prisklasser. Uanset om du søger efter eksklusivt one-of-a-kind-design eller billige skydedøre, der matcher dit budget.

Find en butik nær dig

New Yorker-look

Skydedøre med glas og sorte profiler og sprosser er indbegrebet af luksuriøse taglejligheder i New York. Det er ikke billige skydedøre, men en eksklusiv løsning, der understreger din personlige stil.

Brug dem som rumdeler mellem walk-in-closet og soveværelset, eller design et lækkert vinskab, der oser af god stil.

Få ideer til New Yorker-looket

Brug skydedøre i entréen

Entréen er det første, dine gæster ser, når de kommer på besøg. Gør den indbydende, og gem sko, overtøj og alt det andet, der roder i entréen, væk bag billige skydedøre.

Få fem konkrete ideer til indretningen af din entré, der både løser udfordringen med opbevaring og akustik.

Bliv inspireret

Skydedør garderobe entre warm valnød

Gode råd er gratis hos Invita

Prisen på en skydedørsgarderobe afhænger i høj grad af dine behov og prioriteter.

Vores erfarne konsulenter kan hjælpe dig med at afklare dine ønsker og ideer på et uforpligtende designmøde, hvor vi også kan vise dig det store udvalg i butikken.

Book et designmøde