Indbydende og praktisk bryggersindretning

Bryggerset er for mange et multifunktionelt rum. Se hvordan du kan indrette dit bryggers, så det forener æstetiske og praktiske behov.

Nytænk bryggerset
Skydelåger i New Yorker-stil med sprosser, som åbner både køkken og bryggers op.
Udforsk New-Yorker stilen
Skydedør garderobe warm valnød

Indret et bryggers med flere funktioner

Bryggersindretningen er værd at gennemtænke, da det ofte er boligens hovedindgang, som skal give et godt førstehåndsindtryk. Vi bruger også en del tid på vasketøj og andre praktiske opgaver i bryggerset. Vi har derfor store krav til bryggersindretningen, som gerne skal kapere flere funktioner.

Du skal derfor beslutte, hvad du ikke vil gå på kompromis med og hvilke funktioner, der er et must i din fuldendte bryggersindretning. Overvej disse funktioner, når du skal indrette et bryggers:

  • Entré
  • Garderobe
  • Grovkøkken
  • Viktualierum
  • Vaskerum

 

Få flere tips til bryggersindretning 

Vælg bryggersdesign

Bryggerset kan få mange forskellige udtryk, alt efter om du vælger at indrette med skydelåger eller skabslåger, som findes i forskellige designs, farver og materialer.

Du kan skabe lige den stil, du foretrækker; klassisk, minimalistisk, nordisk, futuristisk, romantisk, landlig eller noget helt andet.

Find dit foretrukne design

Entre garderobe lamel skydedøre

God stemning i entréen

Det er vigtigt at skabe en indbydende stemning i det første rum, vi bliver mødt af i boligen. Det vil ofte være bryggerset, der i flere tilfælde også fungerer som entré.

Sørg for at have en ryddelig bryggersindretning med gode skabe og skuffer i et flot design, der kan gemme alle de ting væk, som ikke ligefrem pynter. Det kan være støvsugeren, værktøj og deslignende.

Et godt spejl er praktisk, når vi skal ud af døren. Et plus er også, at lysrefleksionerne fra spejlet får bryggerset til at syne større.

Husk også de små detaljer i bryggersindretningen, så det ikke udelukkende er et praktisk rum. Når først skabe og skuffer er på plads, kan en grøn plante, et par lanterner eller en flot dørmåtte give bryggersindretningen det sidste løft.

Bryggersindretning med opbevaringsplads

Opbevaringsplads kan vi nærmest ikke få nok af i bryggersindretningen, som også skal favne en garderobe til overtøj. Overtøj kan fylde meget!

Vælg nogle dekorative knager og hæng kun de jakker, du bruger mest her. Resten kan opbevares i et klædeskab eller i en garderobe bag skydelåger.

Indret bryggerset med store skuffer til fodtøj, fritidsudstyr, vaskepulver og alt det andet, der er praktisk at opbevare i bryggerset. Fordelen ved skuffer og udtræksskabe er, at det gør det nemt at få fat i det, der ligger inderst.

En bænk med opbevaringsplads er også smart i bryggerset, og det gør det tilmed mere komfortabelt at tage fodtøj på og af.

Få inspiration til dit bryggers

Skydedør garderobe entre warm valnød

Grovkøkken og viktualierum i bryggerset

En praktisk bryggersindretning inkluderer et grovkøkken, der kan håndtere opgaver, der sviner. En vask og et armatur er nødvendigt, når der skal renses grøntsager, til plantearbejde samt når ting skal sættes i blød eller gøres rene.

Viktualierummet er igen blevet populært og eftertragtet i mange hjem. Det kan i langt de fleste tilfælde lade sig gøre at få et lille spisekammer og et lager af husholdningsartikler i bryggersindretningen.

En nem løsning, der ikke kræver ombygning, er at placere viktualierummet bag skydedøre, så du kan gå ind i ”rummet”. Sæt hylder op på væggene fra loft til gulv, så du får masser af opbevaringsplads.

Se vores udvalg af skydedøre

Bryggers med vaskerum

Flere vælger at integrere et vaskerum i bryggerset, da det er et godt sted at gemme de store maskiner og vaskegrej væk bag skabslåger eller skydedøre. Det er især praktisk, hvis der er god bordplads i bryggerset, da det gør det nemmere at folde vasketøjet.

En vaskesøjle er praktisk, hvis pladsen er begrænset. En løsning, hvor maskinerne er løftet fra gulvet og står oven på en skuffe er mere komfortabel, når maskinen skal fyldes og tømmes. Det fuldendte vaskerum har også plads til tørrestativ og strygebræt, som nemt kan opbevares i et højskab.

Skydedørsløsning til bryggers

Skal vi hjælpe dig med at finde de rigtige skydedøre?

Book et møde med en af vores konsulenter, og få en gratis og uforpligtende snak om skydedøre.