Højglanskøkkenlåger

Med højglanslåger får du et eksklusivt og stilrent look. Den blanke og skinnende overflade på køkkenlåger i højglans reflekterer flot lyset, hvilket bidrager til en livlig belysning i dit køkken.

Kombinationen af et stilrent udtryk og en slidstærk overflade gør højglanslåger til et godt valg til mange køkkener.

 
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Malede højglanslåger fra Invita

Invitas lakerede højglanskøkkenlåger er en variation af malede køkkenlåger, som i stedet for de matte designfarver har en højglansbelægning. Højglanslågerne er lakeret med autolak, der har samme styrke som lakken på din bil. Denne højkvalitetslak gør, at mindre ridser i låger kan poleres væk, hvis uheldet er ude.

Med lakerede højglanslåger fra Invita får du dermed en moderne og stilren løsning med en hårdfør overflade, der kan holde i mange år.

Det begyndte som en idé under sydens sol

Livet er ikke bare sort eller hvidt

Højglanslåger i lavagrå

3 farvemuligheder i højglanslåger

Hos Invita kan du vælge mellem tre forskellige farver i højglanslåger:

■ Nanohvid

■ Modehvid

■ Lavagrå

Nanohvid er den kridhvide farve, som giver et helt klassisk look. Ønsker du en mere blød belysning i rummet, kan du vælge modehvid, som har en lidt mørkere nuance end nanohvid. Er du derimod til de helt mørke nuancer, fås højglanslåger også i den mørke lavagrå.

Ved at kombinere højglanslåger med køkkenelementer i et andet materiale har du mulighed for at skabe et unikt look i dit køkken. Eksempelvis kan du kombinere køkkenlåger i højglans med en bordplade i massivt træ.

Prøv vores Creative Lab 3D Designer og få illustreret, hvordan sammensætningen af højglanslåger med andre materialer tager sig ud.

Rengøring

Det er nemt at holde det flotte look på dine låger i højglans, da de ikke kræver andet end en mikrofiberklud, der er opvredet i lunkent vand.

Oplever du mere genstridige pletter kan disse fjernes med en mikrofiberklud, der er tilsat en smule opvaskemiddel. Husk at tørre efter med en tør klud for at undgå striber.

Brug aldrig slibende rengøringsmidler på højglans, da de kan ridse lågerne. Undgå derfor skurepulver, ståluld og nylonsvampe.

Steelline

Højglans i nanohvid

Europas mest energivenlige hus

Højglans i modelhvid

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Reparation af køkkenlåger i højglans

Får dine højglanskøkkenlåger skader i lakken, skal disse hurtigst muligt repareres med reparationslak, så fugt ikke trænger ind i fronten og skader lågen. Husk at sørge for at reparationslakken har samme farve som dine køkkenlåger for at undgå uregelmæssigheder i overfladen.

 

Få tips før du starter

Før du går i gang med at reparere skader i dine højglanslåger, kan du med fordel forhøre dig hos en af vores erfarne køkkenrådgivere. Dermed er du sikker på, at opnå det bedste resultat og du undgår at ødelægge dit køkkens stilrene udtryk.

Nobia

Forhør dig hos vores erfarne køkkenrådgivere