Siemens

Siemens studioLine produkterne adskiller sig fra enhver standard

Alle studioLine produkternes udseende giver helt sikkert opmærksomhed. Det mørke betjeningspanel, den massive drejeknap samt deepBlack glaslågen fremhæver eksklusiviteten. Sammen skaber de indbyggede hvidevarer og køkkenelementer et billede, som kombinerer elegance og eksklusivitet i dit køkken.

Siemens inductionAir

Cashback når du køber en inductionAir eller en emhætte

Få op til 2.500 kr. tilbage, når du køber en inductionAir eller en emhætte fra Siemens studioLine.

Kampagnen gælder i perioden 1/4 – 30/6 2020 hos en studioLine-forhandler. Levering af produktet og registrering af køb skal være foretaget senest 31/8 2020.

Læs mere om kampagnen og vilkår her

Oplev studioLine. Siemens mest innovative køkkenløsninger

studioLine serien er Siemens premium produkter designet til dem, der ønsker en perfekt balance mellem innovation og stilrent tidløst design.

 

150 dages returret
Siemens vil leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder de dig et unikt kundetilfredshedstilbud, som giver dig tid til at sætte dine nye studioLine-produkter på prøve. Du får hele 150 dages returret. Du skal blot registrere dig selv og dine studioLineprodukter på My Siemens.

Læs mere om tilbuddet og vilkår på Siemens hjemmeside.

Siemens studioLine

Designet til at gøre indtryk

Siemens studioLine serien inspirerer med et ekstraordinært, enestående design. Et produkt i studioLine serien er ikke kun et produkt, men en del af en ambitiøs livsstil og et personligt udtryk. Hvidevarerne er udviklet til dig, der ikke er tilfreds med det ordinære, og som vil gøre dagligdagen til noget helt ekstraordinært.

.Oplev studioLine. Siemens mest innovative køkkenløsninger

Med nye innovationer opstår der nye muligheder. Betjen dine nye Siemens hvidevarer med appen Home Connect, uanset hvor du er, og hvad du laver.

Kombinationen af Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer, smart software og den intuitive Home Connect-app giver masser af praktiske muligheder, som gør livet meget lettere, så får du mere tid til at gøre det, du har mest lyst til.

Siemens Wi-Fi hvidevarer
Siemens Home Connect

Ovnen som giver middagstips

Gør brug af funktionen ”opskrifter” i Home Connect-appen, den indeholder mange lækre opskrifter – vælg din favorit, og send de rigtige indstillinger direkte til ovnen. Er du forsinket eller bare hundesulten? Varm ovnen op på vej hjem.

4D-varmluft
Alle iQ700 ovne har 4D-varmluft. En innovativ teknologi i ovnens ventilatormotor, giver en jævn varme i hele ovnen. Dine retter bliver tilberedt på bedst mulige måde, uanset hvor i ovnen, du placerer din ret.

Slow food, hurtigt
Op til 50% kortere tilberedningstid med
varioSpeed i serie iQ700 indbygningsovne.

fullSteam – 100 % damp
Damp er det bedste til at bevare råvarernes naturlige smag, farve, næringsstoffer og konsistens. I professionelle køkkener er dampovnen en selvfølgelighed. Perfekt til skånsom
tilberedning af grøntsager og fisk. Nu også med Sous vide program. Eventyrligt godt og nemt.

Siemens 4D-varmluft
Siemens espressomaskine

 

 

Fuldautomatisk espressomaskine

Det handler om bønner. Det handler om forberedelser. Og
det handler om maskinen der forvandler vand og bønner til
den fantastiske drik, som vi kalder kaffe.

Med en jævn og optimal vandtemperatur bliver
forvandlingen til en fuldendt proces.

Der findes ingen genvej til den perfekte espresso eller
cappuccino. Et faktum der har styret udviklingen på vores
mesterværker af kaffemaskiner til indbygning. Vil du have
innovation og enkelhed i én maskine? Så har du fundet det
rigtige produkt i Siemens kaffemaskine til indbygning.

Et genialt træk – induktionskogeplade med indbygget emhætte
Siemens inductionAir Plus forener det bedste fra to verdener. En overlegen flexInduction kogeplade og en kraftig emhætte.
En kombination der giver dig flere valgmuligheder for at indrette et køkken, der passer perfekt til din drøm.

Siemens inductionAir Plus
Siemens studioLine

Den nye madlavningsfrihed
Hvert produkt i studioLine-serien formidler et luksuriøst præg i hjemmet. Hvor blackSteel og sort glas kombineres i perfekt harmoni. Med freeInduction fra Siemens kan du placere gryder og pander, hvor du vil, uden at skulle tænke på foruddefinerede kogezoner. Induktionskogepladen registrerer automatisk antal, størrelse og placering af gryder og pander og leverer varme nøjagtigt, hvor det er nødvendigt.

Hvilket design passer til din smag og til dit køkken?

Alle køkkener er forskellige, og vi tilbyder attraktive emhætter, der opfylder alle behov, og giver nye muligheder til din køkkenindretning. Uanset dit valg, har alle vores emhætter moderne motorer og kombinerer høj ydeevne med minimal støj. Vores filtersystemer fjerner problemfrit mados, fedt og lugt.

Siemens emhætte
Siemens køleskab

Nyd din mad længere
Friske råvarer er en forudsætning for god mad. Siemens køleskabe har forskellige freshnesssystemer, som gør det enkelt og fleksibelt at holde maden frisk. Derfor kan du altid nyde din mad, uanset hvornår du har haft tid til at handle.

Topkarakter i tørreevne
Zeolith®-tørring absorberer fugt og omdanner den til varmeenergi. Resultatet bliver hurtigere og mere effektiv tørring med et lavere energiforbrug. Zeolith®-tørring gør også, at plast tørrer bedre.

Siemens Zeolith-tørring
Siemens vaskemaskine

Vaskemaskinen der holder kontakten

Du kan nemt vælge programmer og funktioner samt starte
vaskemaskinen via Home Connect-appen. Med i-Dos doseres flydende vaskemiddel automatisk. Sensorer registrerer mængde, tekstiltype og tilsmudsningsgrad og doserer den rigtige mængde vaskemiddel. i-Dos vaskemaskinen med Home Connect sender dig endda pushmeddelelser, når vaskemidlet er ved at være opbrugt og taler endda sammen med tørretumbleren.

Tørreprogrammet indstilles automatisk med intelligentDry
Vaskemaskinen taler til tørretumbleren! Indstilling af tørreprogram styres automatisk ved hjælp af intelligentDry-funktionen. Under det sidste vaskeprogram sender vaskemaskinen al relevant information til tørretumbleren via Wi-Fi-forbindelse, f.eks. vægt og restfugte i tøjet. Med denne information vælger tørretumbleren automatisk det rigtige tørrerprogram.

Siemens produktkatalog inspiration til dit køkken

Download produktkataloget fra Siemens og find de produkter, der passer ind i dit køkken. Kataloget viser det sortiment, som Siemens markedsfører i Danmark.

Download kataloget her

Siemens produktkatalog