Siemens

- Gør dit køkken til en drøm

Drømmer du om et smart home og en følelse af eksklusivitet i dit køkken? Siemens hvidevarer er designet til dig, der har fokus på god madlavning og ikke går på kompromis med køkkenets løsninger.

Ingen kulinariske begrænsninger med Siemens ovn

En ovn fra Siemens lader dig kokkerere på højeste niveau. Med en integreret vakuumskuffe og sous vide- og dampfunktion er der ingen grænser for, hvordan du kan udfolde dig kulinarisk.

Kombiner din madlavning med friske råvarer fra køleskabet og slip fantasien løs på induktionskogepladen uden foruddefinerede kogezoner.

Hvilken ovn skal du vælge?

Køkkenet der er en kok værdig

Siemens hvidevarer har et eksklusivt design og innovative løsninger, der er nemme at betjene. Så nemme at de får hverdagssituationer til at føles som ekstraordinære oplevelser.

Siemens hårde hvidevarer er udviklet for at forenkle din arbejdsgang i køkkenet. En sand drøm for dig, der bruger meget tid i køkkenet.

Vil du hellere bestille mad udefra end at stå over kokkegryderne selv, kan mere simple hvidevareløsninger formentlig slå til.

studioLine er designet til at imponere

Siemens studioLine er en designserie af hvidevarer, der forener innovation med et stilrent og tidløst design. studioLine gør dagligdagen nemmere med enestående funktioner, der sætter nye standarder for, hvad hvidevarer kan.

Opvaskemaskinen fortæller dig, når der ikke er flere opvasketabs, ovnen har et væld af tilberedningsmuligheder, og skufferne i køleskabet kan indstilles til at være køligere end resten af køleskabet, så dine råvarer holder sig friske i længere tid.

Der er ikke sparet på luksusfølelsen, når du vælger Siemens studioLine-hvidevarer.

Få hjælp til at vælge hvidevarer

Vil du vide mere om hvidevarer, inden du vælger? Vi står klar til rådgive dig.

Køleskabet er hverdagens hjælpende hånd

Med et Siemens køleskab kan du tilpasse temperaturen til forskellige hylder og skuffer. Dine madvarer har de bedste forudsætninger for længere holdbarhed, når graderne er indstillet til fødevarerne i køleskabet.

Har du glemt at tjekke, om du har mælk, inden du tog ud at handle? Tag et kig i køleskabet med Home Connect-appen, som hjælper dig med at huske det hele.

Opvaskemaskinen giver funklende rent service

Vælg en Siemens opvaskemaskine og få skinnende rene tallerkener og bestik. Med opvaskemaskinen er funktionalitet og effektivitet i højsædet. Den kan installeres i en ergonomisk højde og med blot et enkelt tryk åbner lågen af sig selv.

Tip: Placer opvaskemaskinen tæt på din køkkenvask for at få en god arbejdsgang.

150 dages returret

Dit køkken skal leve op til dine drømme. Derfor tilbyder Siemens dig et unikt kundetilfredshedstilbud, så du kan afprøve dine studioLine-produkter i op til 150 dage. Det kræver bare, at du registrerer dig selv og dine produkter på My Siemens.

Se mere om tilbuddet og vilkår på Siemens hjemmeside.