Siemens

Siemens gør dit køkken til en drøm

Drømmer du om et smart home og en følelse af eksklusivitet i dit køkken? Siemens hvidevarer er designet til dig, der har fokus på god madlavning og ikke går på kompromis med køkkenets løsninger.

Siemens inductionAir

Køkkenet der er en kok værdig

Siemens skaber hvidevarer med et eksklusivt design og innovative løsninger, der er nemme at betjene. Så nemme at de får hverdagssituationer til at føles som ekstraordi-nære oplevelser.

Siemens hårde hvidevarer er udviklet for at forenkle din arbejdsgang i køkkenet. En sand drøm for dig, der bruger meget tid i køkkenet. Vil du hellere bestille mad udefra end at stå over kokkegryderne selv, kan mere simple hvidevareløsninger formentlig slå til.

Guide: Vælg de rigtige hvidevarer

studioLine er designet til at imponere

Siemens studioLine er en designserie af hvidevarer, der forener innovation med et stilrent og tidløst design. studioLine er udviklet for at hjælpe dig i dagligdagen med enestående funktioner, der sætter nye standarder for, hvad hvidevarer kan.

Opvaskemaskinen fortæller dig, når der ikke er flere opvasketabs, ovnen har et væld af tilberedningsmuligheder, og skufferne i køleskabet kan indstilles til at være køligere end resten af køleskabet, så dine råvarer holder sig friske i længere tid. Der er ikke sparet på luksusfølelsen, når du vælger Siemens studioLine-hvidevarer.

Vælg den rigtige emhætte

Siemens studioLine

Designet til at gøre indtryk

Siemens studioLine serien inspirerer med et ekstraordinært, enestående design. Et produkt i studioLine serien er ikke kun et produkt, men en del af en ambitiøs livsstil og et personligt udtryk. Hvidevarerne er udviklet til dig, der ikke er tilfreds med det ordinære, og som vil gøre dagligdagen til noget helt ekstraordinært.

.Spar tid med Home Connect

Siemens Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer optimerer måden, du bruger dit køkken på. Med Home Connect-appen betjener du dine hvidevarer fra der, hvor du er. Glemte du at starte opvaskemaskinen, inden du tog hjemmefra? Eller vil du tænde din ovn på vej hjem? Gør det hele fra din smartphone. 

Oplev, hvordan hvidevarerne gør hverdagen nemmere. Eksempelvis med en ovn, der varmer hurtigt op, et køleskab hvor temperaturen kan tilpasses dine madvarer, og en opvaskemaskine der sender en SMS, når den er færdig. Alt sammen for at gøre det lettere for dig.

Drømmer du om en køkkenkværn?

Siemens Wi-Fi hvidevarer

Siemens Home Connect

Ingen kulinariske begrænsninger med Siemens ovn

En ovn fra Siemens lader dig kokkerere på højeste niveau. Med en integreret vakuumskuffe og sous vide- og dampfunktion er der ingen grænser for, hvordan du kan udfolde dig kulinarisk. Kombiner din madlavning med friske råvarer fra køleskabet og slip fantasien løs på induktionskogepladen uden foruddefinerede kogezoner.

Hvilken ovn skal du vælge?

Køleskabet er hverdagens hjælpende hånd

Med Siemens’ køleskab kan du regulere temperaturen, så den er tilpasset de forskellige hylder og skuffer. Dine madvarer har den bedste forudsætning for en længere holdbarhed, når graderne er indstillet til fødevarerne i køleskabet.

Har du glemt at tjekke, om du har mælk, inden du tog ud at handle? Tag et kig i køleskabet med Home Connect-appen, som hjælper dig med at huske det hele.

Kig i køleskabet – mens du handler ind

Siemens 4D-varmluft
Siemens Zeolith-tørring

Opvaskemaskinen giver funklende rent service

Vælg en Siemens opvaskemaskine og få skinnende rene tallerkener og bestik. Med opvaskemaskinen er funktionalitet og effektivitet i højsædet. Den kan installeres i en ergonomisk højde og med blot et enkelt tryk åbner lågen af sig selv.

Tip: Placer opvaskemaskinen tæt på din køkkenvask for at få en god arbejdsgang.

Se også: Køkkentrekanten – 3 linjer der sikrer god indretning

150 dages returret

Dit køkken skal leve op til dine drømme. Derfor tilbyder Siemens dig et unikt kundetilfredshedstilbud, så du kan afprøve dine studioLine-produkter i op til 150 dage. Det kræver bare, at du registrerer dig selv og dine produkter på My Siemens.

Se mere om tilbuddet og vilkår på Siemens hjemmeside.

Siemens inductionAir Plus
Siemens studioLine

Få hjælp til at vælge

Har du brug for hjælp til at vælge hvidevarer? Book et gratis og uforpligtende møde i din nærmeste Invita-butik og bliv guidet af en af vores dygtige køkkeneksperter. Vi hjælper dig med stort og småt og sørger for, at dit køkken bliver præcis dét, du drømmer om.

Book et designmøde