Newline

Hjælp til finansiering?

Finansiering

Hos Invita kan du låne op til kr. 250.000 til nyt køkken, bad eller garderobe. Du betaler over 12-48 måneder uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger - præcis det samme som den vejledende salgspris. 

Læs mere om dine muligheder

Frost Bark Sky Finér eg mat hvid Finér eg natur Dark nature finér Finér sort eg Valnød Granit Søsten Oliven Salvie Sand

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde

Jeg vil gerne have information om dette køkken

Udstillet i disse butikker

Det personlige og minimalistiske køkken

Selvom Newline er et minimalistisk køkken, har du rig mulighed for at tilføje et personligt strejf, så du kan give dit køkken sjæl og særpræg.

Newline kommer i forskellige farver, materialer og glans. Det giver dig mulighed for at vælge den kombination, der passer bedst ind i resten af din boligs indretning, og som matcher din bordpladevask og armatur.

Det sorte køkken

Et sort køkken kan fungere som et kunstværk i huset og give modspil til det hvide og enkle udtryk. Du kan få Newline i sort laminat, der fungerer godt sammen med de rene linjer i det minimalistiske køkken.

Vores nye sorte laminat har en helt mat overflade, der ikke reflekterer lys. Overfladen er behagelig at røre ved og er ikke modtagelig overfor fedtede fingre. Samtidig er den antistatisk, antibakteriel og nem at rengøre.

Forskellige materialer

Newline er en 19 mm spånplade med kantgreb, der er fræset ind i lågen. Du kan vælge lågerne i en bred farvepalette, alt efter hvilken nuance og hvilket materiale der matcher stilen i det køkken, du drømmer om.

Du kan få det minimalistiske køkken, Newline, i tre forskellige materialer: Malet, finér og laminat. Hvert materiale har sit eget udtryk samt fordele og ulemper.

Funktionelt og slidstærkt

Newline er et køkkendesign, der er alt andet end kedeligt. Det er til for at blive brugt, og derfor er grebene både praktiske og rengøringsvenlige. De er behagelige at røre ved og gør arbejdsgangen i køkkenet til en daglig glæde.

Med Newline får du et funktionelt og slidstærkt køkken, der emmer af overskud og eksklusivitet i en minimalistisk indpakning.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Vejen til dit nye køkken