Cover Havre

Hjælp til finansiering?

Finansiering

Hos Invita kan du låne op til kr. 250.000 til nyt køkken, bad eller garderobe. Du betaler over 12-48 måneder uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger - præcis det samme som den vejledende salgspris. 

Læs mere om dine muligheder

Havre Hassel Timian Torden Sort Frost

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde

Jeg vil gerne have information om dette køkken

Udstillet i disse butikker

Silkeblød og slidstærk

Designet på laminatkøkkenet Cover er udført i Soft laminat, som er enormt slidstærk og utrolig blød og behageligt at røre ved. Cover tåler hverdagen i alle henseender og er samtidig visuelt vellykket. Det er et drømmedesign til det moderne køkken.

Mat laminat er både flot og praktisk, da matte flader har en lav refleksionsgrad uden genskin. Derfor skal du ikke bekymre dig om aftryk fra fedtede fingre på dine køkkenlåger i Soft laminat.

Cover køkken med Fenix Laminat

Et seamless udtryk

Der er kælet for detaljerne på laminatkøkkenet Cover, hvilket giver indtryk af, at hele køkkenet er betrukket med ét stort stykke Soft laminat. Det er nærmest umuligt at se overgangen fra front til kant. Det giver designet et indbydende særkende, som enhver æstetiker vil værdsætte.
Cover skuffe fenix laminat

Små ridser er der råd for

Invitas laminatkøkken Cover består af slidstærkt Soft laminat, som er særdeles modstandsdygtig og nem at vedligeholde. Er du uheldig at få en mindre ridse på en front, kan det repareres med en termisk behandling. Spørg i din Invita-butik, før du behandler fronten.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Vejen til dit nye køkken