Urban modehvid

Find dit nye køkken hos Invita og få for kr. 25.000,- eksklusive hvidevarer fra Siemens, NEFF eller Miele. Prøv eksempelvis Home Connect fra Siemens, hvor du kan kontrollere køkkenet fra din telefon. 

KØB KØKKEN OG 
 FÅ 25.000 TIL 
 HVIDEVARER*

Meget mere for pengene

Der er intet, der er mere inspirerende for madlavningen end et køkken, der både er stilfuldt, hyggeligt og rart at opholde sig i. Det skulle da lige være nogle rigtig fede hvidevarer.

Lige nu kan du få ekstra meget for pengene, når du køber køkken. Vi giver dig nemlig kr. 25.000,- ekstra at købe hvidevarer for.

Siemens HomeConnect

Fremtidens teknologi allerede i dag. Kom ind til Invita og få en demonstration.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg
Invitas smarte elevatorskuffe

Se også Invitas elevatorskuffe i butikken.

Sådan gør du

 
 

Du kan benytte tilbuddet om hvidevarer for kr. 25.000, hvis du samtidig køber køkkenelementer og bordplader for min. 75.000 kr. ekskl. montage og hvidevarer.

Tilbuddet gælder ved køb inden den 31. december 2017 med levering senest den 2. februar 2018. Det kan ikke kombineres med andre tilbud eller ombyttes til kontanter.

 

Book et møde

Hvis du gerne vil høre mere om kampagnen, eller hvad vi kan gøre for dig, kan du booke et møde med en indretningskonsulent og få personlige råd og vejledning.

Urban finér fra Invita Køkkener

Se vores køkkenserier

Vi har også et køkken, der passer til dig!

Invita hjerte ikon

Planlæg dit køkkenkøb

Hvordan skal dit nye køkken være?

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk