Ikon trælameller Ikon trælameller

Ikon Massiv mat hvid eg

Hjælp til finansiering?

Finansiering

Hos Invita kan du låne op til kr. 250.000 til nyt køkken, bad eller garderobe. Du betaler over 12-48 måneder uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger - præcis det samme som den vejledende salgspris. 

Læs mere om dine muligheder

Massiv mat hvid eg Massiv eg natur Dark nature finér Finér sort eg

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde

Jeg vil gerne have information om dette køkken

Udstillet i disse butikker

Forførende snedkerkøkken

Ikon er snedkerkøkkenet med håndsorterede stave i massiv eg, som giver dig oplevelsen af, at naturen er flyttet indenfor. Det massive egetræskøkken har smukke trælameller, som gør designet uforgængeligt.

De lange karakteristiske linjer er en æstetisk nydelse, der kombineret med det klassiske look taler til alle sanser.

ikon træ lameller

Krydderi til dine drømme

Ikon er et æstetisk krydderi til dit køkken. Her er kræset om kvaliteten og hver en detalje – lige fra grebsprofilerne til de håndsorterede egetræsstave på de massive lameller.

Luk øjnene og forestil dig at kreere en lækker morgenmad eller en indbydende middag til familien i en smuk kulisse af trælameller! Få mere inspiration i vores køkkenkatalog.
Ikon trælameller

Håndplukket træ

Intet er overladt til tilfældighederne med Ikon. Hver lamel er håndsorteret og plukket til at passe sammen, når de samles på den lakerede bagside. Fronterne er derfor ordreproduceret én efter én ud fra hver bestilling.

De håndsorterede egetræsstave sikrer, at du får et snedkerkøkken i den bedste kvalitet med et unikt udtryk.

Med Ikon vil dit lamelkøkken være gennemsyret af naturens charme med unikke spil fra åretegninger og mageløse udtryk fra træets naturlige fremtoning.
Ikon moodboard lamel træ

Trælameller, grå og marmor

Lameller kan anvendes på mange måder. En idé er, at køkkenøen består af lamelfronter, mens køkkenets langside holdes i grå. Lad den grå farve gå igen på væggen og soklerne under lamellerne for at opnå et harmonisk tone-i-tone look.

Tilsæt en bordplade i lys marmor for at skabe en flot kontrast. Her kan små, grå striber i marmoren sikre, at dit materialevalg bliver aldeles gennemført.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Prøv vores 3D designværktøj

Vejen til dit nye køkken