Skift køkkenlåger og forny dit køkken med RE:NEW

Hos INVITA ønsker vi at bidrage til en bæredygtig fremtid for både mennesker og miljø. Vores nyeste indsats handler om, hvordan vi kan bidrage til mindre spild og forlænge levetiden på dit eksisterende Invita køkken.

Vi vil sikre, at du fortsat kan skabe den køkkenfornyelse du drømmer om, men med bæredygtighed og bekvemmelighed for øje. Dette kalder vi INVITA RE:NEW.

 

Enkelt

Du vælger selv de dele af køkkenet, som du ønsker at udskifte. Hos INVITA har vi et bredt sortiment af køkkenelementer.

Nemt

Vi hjælper vi dig hele vejen fra idé til montering. Vi måler op, tegner og leverer og tilbyder montering af vores montører.

Bæredygtigt

Når du vælger en køkkenfornyelse, forlænger du levetiden på dit køkken og bidrager til en lavere klimapåvirkning.

Giv dit gamle INVITA køkken et nyt liv


Længe leve dit INVITA køkken. Behold det, du holder af. Byt det, der er nødvendigt. 

Med RE:NEW gør vi det enkelt, nemt og bæredygtigt at forny dit gamle INVITA køkken. Vi gør det muligt for dig at udskifte dele af dit køkken, så du ikke skal igennem den helt store køkkenrenovering. Vi tror nemlig på, at man ikke skal skille sig af med noget, der virker. Med RE:NEW er det kun fantasien der sætter grænser. 

Find dine nye fronter

Find nyt tilbehør og materialer

Sådan fungerer RE:NEW


Har du et INVITA køkken, der trænger til fornyelse, er RE:NEW både en nem og bæredygtig måde at skabe køkkenfornyelse på. Du bestemmer nemlig selv, hvad du vil skifte. Vi tilbyder udskiftning af låger, greb, armaturer, bordplader, skabsindretning og hvidevarer. 

Helt konkret skal vi blot bruge mål samt billeder af dit nuværende INVITA køkken, som du oplyser, når du booker et lågeskiftemøde hos din nærmeste INVITA butik. Her vil en af vores dygtige køkkenkonsulenter hjælpe dig, så du får nøjagtigt det køkken, du drømmer om. 

Book et lågeskiftemøde

invita renew greb

Et bæredygtigt valg


Bæredygtighed handler om mere end træ fra certificerede kilder, bæredygtige materialevalg og miljømærkninger. Med RE:NEW hjælper vi dig med at tage et bæredygtigt og mere klimasmart valg. Vi forlænger dit køkkens levetid ved at tilbyde en enkel, nem og bæredygtig måde, hvorpå du kan skabe en simpel køkkenfornyelse af dit INVITA køkken.

Ved kun at skifte det der er nødvendigt, bidrager du til at reducere klimapåvirkningen og slipper samtidig for den helt store køkkenrenovering.

Læs mere om vores bæredygtige tiltag

RE:NEW: FØR OG EFTER

Se et eksempel på, hvordan du kan skabe køkkenfornyelse med INVITA RE:NEW. 

Ofte stillede spørgsmål

Som udgangspunkt kan alle INVITA køkkener fornyes med nye elementer, men vi anbefaler altid at tage kontakt til din nærmeste INVITA forhandler og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Book et møde hos din nærmeste forhandler.

Der findes mange måder at forny dit gamle INVITA køkken på. Du kan nøjes med at lave små ændringer, såsom nye greb eller nye hvidevarer. Det kan også være, at du ønsker et helt anderledes udtryk med udskiftning af køkkenlåger eller en ny bordplade. Måske er du træt af dine overskabe og ønsker åbne hylder i stedet for. Mulighederne er mange, og med RE:NEW giver vi dig plads til at tænke kreativt og praktisk. 

Prisen varierer meget og afhænger af, hvor mange elementer du ønsker at skifte i dit køkken, samt hvilke materialer du vælger. Book et møde ved din nærmeste INVITA forhandler og få en vurdering af prisen på dit drømmekøkken.

For at kunne yde dig den bedst mulige service, beder vi dig indsende mål og billeder på dit nuværende INVITA køkken, når du booker et møde ved en af vores køkkenkonsulenter. 

Book et møde ved din nærmeste forhandler.

Vejen til dit nye køkken