Highline Salvie

Hjælp til finansiering?

Finansiering

Hos Invita kan du låne op til kr. 250.000 til nyt køkken, bad eller garderobe. Du betaler over 12-48 måneder uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger - præcis det samme som den vejledende salgspris. 

Læs mere om dine muligheder

Sort Frost Salvie Granit Valnød Oliven Sky Søsten Bark Sand

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde

Jeg vil gerne have information om dette køkken

Udstillet i disse butikker

Det grebsfrie køkken

Ved at udlade grebene formår designet at skabe ro og stilsikker enkelthed i rummet. Det grebsløse design vil ikke blot give roligere omgivelser, men også tilføre dit køkken et eksklusivt touch. Derfor egner Highline sig godt til dig, der sætter pris på et minimalistisk hjem

Highline konceptet fås til vores køkkenmodeller Athena, Comet og Dark Nature som er helt i tråd med den enkle og moderne stil. Udforsk Highline med vores 3D-designer, og oplev de forskellige farver og kombinationer.

Prøv vores 3D-designer

Highline køkken athena egefiner dekton bordplade

Naturligt udtryk med finér

Bring naturen ind i dit køkken med træfinér, der giver glød og charme. Hos Invita bruger vi udelukkende håndsorteret finér, der sikrer ensartede farvenuancer og giver et harmonisk helhedsindtryk.

Vores finér er en 19 mm finérbelagt spånplade behandlet med to gange lak og med massive trækanter. Vælg mellem lodrette eller vandrette åretegninger.
Highline køkken titanhvid

Laminat til hverdagens situationer

Med en låge i laminat får du en løsning, der er let at rengøre og modstandsdygtig overfor slag og slid. Vores laminatlåger er belagt med højtrykslaminat og massive trækanter. Vælg mellem seks laminatfarver.

Laminatlågen fås med en helt mat overflade, der ikke reflekterer lys. Overfladen er behagelig at røre ved, og ikke modtagelig for fedtede fingre. Samtidig er den antistatisk og antibakteriel.

Book et gratis møde og start din køkkenrejse

Vi træffes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig.

Vejen til dit nye køkken