Familien Totaros drømmekøkken

Da familien Totaro kontaktede Invita, blev det begyndelsen på en spændende proces. Med sig i baggagen havde de fem små børn, høje krav til både æstetik og funktionalitet samt mange konkrete idéer til deres drømmekøkken.
Først bliver folk stille. Så siger de "wauw!".
Mette Totaro
Køkkenkunde hos Invita
Kundekøkken Athena Fusion Marmor

Bingo, der er det jo!

Når man selv går med køkkentanker, er der normalt en lang researchfase, hvor man kigger i magasiner og på nettet og besøger forskellige køkkenbutikker. Selvom Mette, der til dagligt arbejder som fotograf, er vant til at hjælpe andre med indretning og styling, oplevede hun, at det pludselig blev svært, da hun selv skulle vælge. 

"Køkkenet er det vigtigste rum, som jeg ser det. Måske netop derfor, det tog så lang tid for os at vælge. Jeg tror, jeg indhentede tilbud fra 10 forskellige køkkenfirmaer", fortæller Mette Totaro. Til sidst faldt valget på Invita, der præsenterede familien for rammekøkkenet Fusion i model Athena: "Det er tidløst og enkelt. Da vi så det, tænkte vi bare: "Bingo, der er det jo!"". 

En køkkenproces, der krævede tålmodighed og kompromiser

Der er nogle ting, som Mette Totaro er særlig begejstret for, når snakken falder på køkkenet. Den ene er hjemmelavet pasta med trøffel, og den anden er køkkenkonsulenten, der hjalp familien i mål med drømmekøkkenet: "Da jeg talte med Kristina fra Invita blev jeg så glad. Hun forstod mine idéer og mestrede balancen mellem at være tålmodig og lyttende og samtidigt løsningsorienteret", fortæller Mette. 

Som fotograf ligger Mettes krav til æstetik nok over gennemsnittet. "Den fornemmeste opgave for en køkkenkonsulent er at korrigere drømme, så de bliver realiserbare uden at briste", fortæller Mette. Parret havde f.eks. drømt om en kæmpe køkkenø, hvor hele familien kunne sidde. Det kunne ikke lade sig gøre i det smukke Carrea-marmor, som de ønskede. Kompromiset blev en lidt mindre ø, der til gengæld blev beklædt med marmor på siden, så den fik det "infinity-look", som man kender fra swimmingpools. 

Kundekøkken Athena Fusion Marmor
Kundekøkken Athena Fusion Quooker

Den perfekte balance mellem æstetik og praktik

Parret glæder sig hver dag over deres smukke køkkenø, der fungerer som et helt møbel i rummet. En anden populær løsning er, at komfuret er koblet til Thermex-emhætten, så den automatisk går igang, når blussene er i brug. Med fem børn er det nemlig ikke nok, at æstetikken er i orden - her er praktikken mindst lige så vigtig. 

Mette fremhæver også køkkenets arbejdstrekant, som har været tænkt ind fra start, så man går kortest mulig vej for at nå de ting, man bruger. Endelig er der dobbelt opvaskemaskine samt både en almindelig ovn og kombiovn.  


Først bliver folk stille, så siger de "wauw!"

Familien Totaro elsker liv i huset, og de elsker gæster. Derfor var det vigtigt for dem at skabe et køkken, der er rart og indbydende at være i. De var også meget spændt på at se deres gæsters reaktion på køkkenet, da det endelig stod færdigt.

"Når folk kommer ind i køkkenet første gang, bliver de først lidt tavse. Så går de en tur rundt om marmorøen, og så siger de "wauw"", fortæller Mette Totaro. 

Kundekøkken Athena Fusion Marmor

Om dette køkkenKøkkenlåger

Athena Fusion

Bordplade

Carrea-marmor