Arkitekttegnet villa i Aalborg

KFS Boligbyg står bag denne unikke arkitekttegnede villa i Aalborg. Her har der været stort fokus på at skabe en lethed i køkkenalrummet, uden at gå på kompromis med hverken materialer eller funktionalitet. 

Elegant og sammenhængende udtryk


Køkkenet er en central del af hjemmet, og derfor er det vigtigt, at designet ikke kun er funktionelt, men også behageligt og indbydende. 

Den lyse højskabsvæg er integreret i rummet og strækker sig fra gulv til loft, hvilket får skabene til at virke mindre voldsomme. Bagsiden af køkkenøen matcher med højskabsvæggene, hvilket giver et ensartet og sammenhængende udtryk, når man står i køkkenet.

En kombineret køkkenø, der udstråler lethed

På den modsatte side af øen ses fronterne i Glød.  De massive egetræsfronter tilfører et luksuriøst udtryk, som matcher hjemmets design og skaber en smuk helhed i køkken-alrummet.

For at forstærke rummets lette og åbne atmosfære er soklen på øen kortet ned, hvilket skaber en svævende effekt.

Ønsker du at se flere billeder af projektet?

Se mere her

NYT 3D-DESIGNVÆRKTØJ
Design køkkenet til dit erhvervsprojekt
Prøv den her!

Pålidelig samarbejdspartner til erhverv

Med branchens største produktionskapacitet i Danmark, lever INVITA op til agilitet, når det gælder time to market. Hos INVITA ved man, hvor vigtigt det er for et projekts lønsomhed, at leveringer sker på aftalte tid, fordi de som leverandør af køkken, bad og garderobe blot er én enkelt brik i det store puslespil, når det gælder projekters udførelse.

Som en del af Nobia koncernen, råder INVITA over en designudvikling, der ligger helt fremme i førerfeltet, og deres klare ambition er at blive ledende inden for det nyeste design. Det gælder såvel på det æstetiske som på det funktionelle og altid med afsæt i en meget høj kvalitet.

Er du interesseret i et muligt samarbejde med os? 

Kontakt din nærmeste butik