Nordic bad hvid

Vælg en bordplade med integreret vask

Få et badeværelse, der emmer af velvære og afslapning med en stilren, helstøbt bordplade med vask. Bliv klogere på materialevalg og dine muligheder.

Highline natur eg bad

Fordele ved en helstøbt bordplade

Badeværelset er på mange måde blevet et velværerum, hvor små detaljer og flotte overflader går hånd i hånd. En helstøbt bordplade med vask strømliner dit badeværelse med et elegant look.

Derudover kræver den støbte håndvask minimal vedligeholdelse og er hygiejnisk, fordi du undgår samlinger, hvor skidt og snavs samles.

Få 11 uundværlige fifs til badeværelset

Lad praktik og æstetik gå op

Når det kommer til at vælge bordplade til badet, vægter design og praktik lige tungt. Dit badeværelse skal have et udtryk og en stemning, der får dig til at sænke skuldrene. Samtidig er praktiske overflader et must for at holde badeværelset pænt i hverdagen.

Med en helstøbt bordplade med vask kommer æstetik og praktik i balance, og du kan med stor frihed vælge mellem de mange bordpladematerialer, der alle er holdbare, resistente og nemme at rengøre.

Få hjælp til dit nye bad

Everline modehvid | Greb Everline Eg natur

Bordpladen sætter stemningen

Skal din bordplade være stilren og klassisk, eller skal den skille sig ud og være badevæ-relsets blikfang? Find den bordplade, der passer til din badeværelsesdrøm.

Vælg mellem forskellige monteringsformer

Du kan både vælge at vægmontere din støbte bordplade eller at placere den ovenpå et badeværelsesmøbel.
Ikon sort eg bad

Bad Ikon sort eg

Vægmonteret

En vægmonteret bordplade har et let og svævende look. Bordpladen monteres med skjulte vægbeslag og giver badeværelset et utraditionelt udtryk.

Badmøbel

Montering på et badeværelsesmøbel er en klassisk løsning, der både sætter stilen på badeværelset og giver dig opbevaring til håndklæder, toiletpapir og trimmer.

Se alle badeværelsesmøbler

Vi hjælper dig fra start til slut

Book et gratis designmøde, så hjælper vi dig i mål med dit nye badeværelse.