Ikon

Snedkerbadeværelse med håndplukkede, massive egetræslameller.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Snedkerkvalitet i badet

Badeværelsesmøblet Ikon signalerer gennemarbejdet luksus og solidt håndværk. Det er bygget af håndsorterede trælameller af massiv egetræ. Hver stav er nøje udvalgt og sammensat til at passe harmonisk sammen med åretegningerne på lameldesignet.

Ikon fås også til køkkenet. Det gør det muligt at skabe flot synergi mellem køkken og bad.

Se Ikon til køkkenet.

Ikon og Urban bad

Ikon lameller

Flere nuancer af egetræ

Fantaserer du om et solidt snedkerbadeværelsesmøbel med mageløse karakteristika fra egetræ og unikke åretegninger?

Ikon fås i flere trænuancer; natur eg, hvid eg og sort eg. Hælder du mere til en varm, mørk nuance, kan du vælge lameldesignet i dark natur finér.

Trænuancer til Ikon

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Grebsfri elegance

Et grebsfrit snedkerbadeværelsesmøbel med trælameller er enkelthed, når det er bedst. Lamellågerne på Ikon har integrerede grebsprofiler, som en smuk og funktionel detalje.  

Alle skabe fra Invita har EasyLuk, som sikrer, at det er nemt at åbne skabe og skuffer med et lille puf. Samtidigt glider de lydløst i, når du lukker igen.  

Få 5 gode råd om badeværelsesskabe.

Ikon

Ikon og Urban bad

Uforgængelig snedkerkvalitet

Snedkerbadeværelset Ikon er med sine håndplukkede materialer helt ekstraordinært, både hvad angår design og kvalitet.

De massive trælameller kæler for de æstetiske smagsløg, og samtidigt er du sikret et design, der er vedligeholdelsesfrit og utrolig holdbart. Snedkerbadeværelsesmøblet Ikon har derfor en meget lang levetid.

 

Indret med træ

Træ er et nemt materiale at sammensætte med forskellige råvarer og farver. Det giver dig rig mulighed for at indrette et personligt badeværelse med de materialer og nuancer, du foretrækker.

Træet giver en forførende glød til indretningen, som du kan tone i en personlig retning ved at tilsætte et farvet armatur, en marmorbordplade eller rå fliser.

Få gode råd til badeværelsesindretning.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Oplev snedkerbadeværelset

Kom drømmen om et snedkerbadeværelse nærmere i din nærmeste Invita-butik, hvor du kan se de æstetiske detaljer og mærke kvaliteten af badeværelsesmøblerne.

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter, og få inspiration og gratis rådgivning om dine muligheder for et nyt badeværelse.

Book et designmøde.

Grafisk baggrund

Målskitser: Standard-badelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.