Highline

Grebsløst badeværelse i tidløst og stilrent design.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Et badeværelse med rene linjer

Highline grebsprofilen er designet til dig, der drømmer om minimalisme og enkelthed. Med et simpelt design og materialer i bedste kvalitet formår serien at skabe et grebsløst badeværelse, der ikke er som andre.

Modsat andre grebsløse design har Highline ikke indfræsede greb, men en gribeprofil på lågen, som fremstår helt stringent. Du kan vælge profilen i titanhvid, stål og otte andre farver, som kan kombineres med AthenaComet og Dark Nature.

Find mål og priser på Highline

Athena Highline bad

Badeværelse i sort eg - model Athena Highline Natur

Et badeværelse i farver

Ønsker du at krydre badeværelset med rolige, nordiske farver, kan du kombinere de grebsløse Highline profiler med malede låger, som findes i 11 designfarver. De består af en 19 mm MDF-plade.  

Du kan også vælge låger i højglans, som fås i fem nuancer, der er malet med autolak af samme styrke som lakken på din bil. Er uheldet ude, kan du derfor polere mindre ridser væk.

Athena Highline bad
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Designfarver til Highline

Highline Højglans

Flot badeværelse i hvidt egetræ - model Athena Highline

Grebsløst med træfinér

Drømmer du om et stykke af naturen på dit badeværelse? Så kan Highline med låger af træfinér være noget for dig. Det grebsløse badeværelse lader træet tale for sig selv. Du kan vælge finéren med lodrette eller vandrette åretegninger.

Med træfinér kan du give rummet en naturlig udstråling, der samtidig kræver minimal vedligeholdelse.

Hos Invita går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, derfor bruger vi håndsorteret finér, der sikrer ensartede farvenuancer og giver et harmonisk helhedsindtryk.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Finérer til Highline

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Slidstærkt laminat

Laminat er en af de helt store favoritter, da det er et materiale, der kan holde i mange år og er ekstremt slidstærkt. Derudover kræver laminat minimal vedligeholdelse, hvilket er en fordel, hvis du drømmer om et praktisk badeværelse uden greb.

Highline er en 19 mm spånplade belagt med højtrykslaminat og massive trækanter. Vælg mellem fem forskellige laminatfarver eller højglans i titanhvid.

Du kan vælge en ny sort laminat med en mat overflade, som ikke reflekterer lys. Fladen er behagelige at røre ved, og den er ikke modtagelige for fedtede fingre.

Highline bad

Laminatfarver til Highline

Sort er ikke bare sort

Synergi i dit hjem

Er drømmen et hjem med et gennemgående stilrent design og stringente linjer? Gør din drøm levende med den grebsløse Highline serie, som både fås til badeværelset og køkkenet. På den måde kan du skabe smuk synergi mellem bad og køkken.

Se Highline i køkkenet.

Oplev det grebsløse badeværelse

Det grebsløse badeværelse skal ikke kun ses. Det skal også mærkes og opleves. Kom ind i din lokale Invita-butik, og lad dig blive inspireret af de smukke detaljer og mange muligheder.

Book et uforpligtende møde.

Birds

Målskitser: Standard-badelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.