Comet

Hjælp til finansiering?

Finansiering

Hos Invita kan du låne op til kr. 250.000 til nyt køkken, bad eller garderobe. Du betaler over 12-48 måneder uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger - præcis det samme som den vejledende salgspris. 

Læs mere om dine muligheder

Frost Sky Granit

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde
Udstillet i disse butikker

Skabt til at blive brugt

Åbne og lukke. Vandsprøjt. Fugtig luft. Slag og skub. Hver dag. Morgen og aften. Dit badeværelse bliver udsat for meget slid. Det stiller krav til materialerne og kvaliteten, når du ønsker et badeværelse, der holder sig pænt i mange år. Med Comet får du et praktisk bad med slidstærke laminatoverflader, der har duelighedsbevis til hverdagens slid.

De praktiske laminatlåger er fremstillet af en MDF-plade, der er belagt med hård laminat, som du kan vælge i seks flotte farver. Laminat er et slidstærkt materiale, der er særdeles modstandsdygtig over for skrammer.

Comet Newline badeværelse

Slidstærk laminat

De praktiske laminatlåger er fremstillet af en MDF-plade, der er belagt med hård laminat, som du kan vælge i seks flotte farver. Laminat er et slidstærkt materiale, der er særdeles modstandsdygtig over for skrammer.

Med vores nye sorte laminat kan du gøre dit badeværelse endnu mere praktisk. Den matte laminat føles behagelig under håndfladen og fedtede fingre efterlader ikke aftryk. Derudover er den antistatisk, antibakteriel og rengøringsvenlig.

Lad os hjælpe dig på vej

Book et gratis designmøde og lad os hjælpe dig i mål med dit nye badeværelse. Vi giver dig al den inspiration og vejledning, du har brug for.

Vejen til dit nye badeværelse