Din erhvervspartner

Gennem mange år som partner til projektmarkedet er INVITA blevet markedsleder gennem unik erfaring, bæredygtige løsninger og tætte samarbejder med vores kunder.

3 spørgsmål til en projektkunde


Hvorfor valgte I INVITA i det seneste byggeprojekt?

Vi valgte INVITA på grund af deres ry for at levere højkvalitets køkkenløsninger. Deres evne til at håndtere projekter med 50-200 køkkener var afgørende for os.

Beskriv samarbejdet med INVITA under  med Marbodal under salgsprocessen?

Samarbejdet med INVITA var enkelt og effektivt. De forstod vores behov og kunne skræddersy køkkenløsninger, som passede perfekt til vores projekt.

Hvilke fordele har I oplevet ved at vælge INVITAs køkkenløsninger frem for andre?

INVITAs kvalitet og præcision er uovertruffet. Deres køkkenløsninger er ikke kun flotte, men også holdbare og nemme at montere, hvilket sparer både tid og penge i vores projekt. 

Værdi til dit projekt

I 50 år har vi designet og produceret kvalitetskøkkener til danskerne. Vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang. Uanset om køkkenet skal bo i et nyt prestigebyggeri eller på en villavej.

Vi samarbejder med totalentreprenører, storentreprenører, offentlige bygherrer, boligselskaber, tømrer- og snedkerfirmaer samt typehusfirmaer. I alle størrelser og konstellationer. Og så gør vi os umage. Vælger du at samarbejde med INVITA, kan du stole på, vi er der hele vejen fra første 3D-tegning til sidste hængsel er sat på. Vi har køkkenerne, der får smilet frem, og dedikationen, der får vores kunder og samarbejdspartnere til at vende tilbage.

Når du vælger INVITA som leverandør, får du en samarbejdspartner, der har en unik viden om markedet og de tendenser, der rører sig inden for køkkenbad og garderobe. Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi følger udviklingen nøje.

Tryghed og fleksibilitet

Vi ved, hvor vigtigt det er med faste aftaler – og med fleksibilitet. Hos INVITA er en aftale en aftale. Vi sætter en ære i, at din ordre bliver leveret i den aftalte kvalitet på det rette tidspunkt, på det rette sted og til den aftalte pris. Det giver dig tryghed igennem hele processen.

Monteringen kan du også være tryg ved. Alle INVITAs montører er certificerede efter at have gennemgået en særlig uddannelse på INVITA Academy. Derfor kan vi garantere for, at monteringen af din løsning er i de bedste hænder.

Ved selve leverancen aftaler vi, hvornår vi kan gå ind i projektet og levere og montere eksempelvis køkken eller bad. 

Vores fokus på bæredygtighed

INVITA indgår i Nobiakoncernen, som arbejder ud fra FN's mål for en bæredygtig udvikling. Nobia AS har som ét af de første store køkkenfirmaer vedtaget FN's videnskabelige klimamål for at bidrage til at begrænse temperaturstigningen til 1,5 grader. Vores bæredygtighedsarbejde omfatter flere områder, der er vigtige for os, vores samarbejdspartnere og kunder. 

Læs mere om bæredygtighed

Erhvervscases

Vi er stolte af af få muligheden for at arbejde sammen med 
mange dygtige erhvervskunder.

Udforsk vores erhvervscases