Forever Oak køkken

DGNB

I INVITAs erhvervsafdeling har vi stor erfaring med at levere til DGNB-certificerede byggerier.

Forever Oak garderobe riflet højskab

Certificeret byggeri

DGNB er en tysk certificeringsordning, der fremmer bæredygtighed i byggeriet og sikrer, at det sammenlignes på et fair og fornuftigt grundlag, baseret på FN's definition af bæredygtighed. Green Building Council Denmark har udvalgt DGNB som standarden for dansk byggeri. I INVITAs erhvervsafdeling har vi stor erfaring med at levere til DGNB-certificerede byggerier. Vi kender processerne og ved, hvordan budgetter og grønne ambitioner mødes bedst muligt.

Vi har et særligt system, der dokumenterer, at træet kommer fra certificerede skove, og vi kan også tilbyde mængdeberegning efter den alternative dokumentationsmetode, der anerkendes af Green Building Council.

Læs mere om DGNB her

INVITAs bidrag til bæredygtigt byggeri

Bygninger der DGNB-certificeres skal bestå en luftkvalitetsmåling i den færdige bygning. Et bredt udvalg af INVITA-modellerne har enten indeklimacertifikatet Indoor Air Comfort Gold eller Dansk Indeklimamærkning. Begge er garanti for lav afgasning i lokalet. Endelig kan der opnås point for meget god luftkvalitet, og her er INVITA med certifikat et stærkt valg.

INVITA har ligeledes opdateret dokumentation for alle de byggeprodukter, hvor DGNB stiller dokumentationskrav. Det kan eksempelvis omhandle CE-mærkning eller fravær af farlige stoffer.

Vores konsulenter står altid klar til at vejlede, hvis du står overfor en udfordring eller vil høre vores bud på en løsning, der tager DGNB-målsætningen alvorligt.

Find din nærmeste forhandler

Forever Oak afrundet hjørne

Mærkninger

Bæredygtighed er et konkurrenceparameter i dag. Men det er også blevet et buzzword, og det kan af og til være svært at gennemskue graden af bæredygtighed. Særligt hvis det skal siges kort. Men det skal det ikke her! Læs med, når vi uddyber hvad der ligger bag de vigtige mærker og INVITAs brug af dem.