Europas mest energivenlige hus

Alt i huset er omhyggeligt udvalgt med henblik på at skabe optimale rammer for både familien og miljøet. Newline køkkenet fra Invita er naturligvis udstyret med de absolut mindst energiforbrugende hvidevarer.
Model
Newline
Køkken form
I-køkken med køkkenø
Europas mest energivenlige hus

Et skoleeksempel

Intet er overladt til tilfældighederne i det nybyggede hus. Villaen på 181 m² er et skoleeksempel i energivenligt byggeri og er blevet kaldt Europas mest energivenlige hus.

Boligen har både jordvarme og solceller. Rumopvarmning, køling, varmt vand og elektricitet til alle installationer klarer huset selv produktionen af, så driftsmæssigt bliver det gratis for familien at bo i huset.

Newline

Alt i huset er omhyggeligt udvalgt med henblik på at skabe optimale rammer for både familien og miljøet. Athena Newline køkkenet fra Invita er naturligvis udstyret med de absolut mindst energiforbrugende hvidevarer. Vinduer i det store, lyse køkken er både superisolerende og højteknologiske.

De giver mere varme til boligen, end de taber, og er med til at sikre, at køkkenet - et af husets mest benyttede rum - hverken bliver for varmt eller for koldt at opholde sig i.

Om sommeren vil de producere mere energi, end de kan bruge, og sælger således overskuddet til det lokale varmeværk. Om vinteren køber de den energi, de ikke selv kan producere, så på årsbasis går regnskabet i nul.

Europas mest energivenlige hus
Vi forsøger altid at tænke langsigtet – også i valget af køkken

Om dette køkkenBordplade

Nero Assoluto mat

Armatur og vask

Franke & Quooker