Karréerne

Individuelt tilpassede Invita-køkkener 

Karréerne er et boligkompleks fra bygherren Bassin 7 Bolig ApS, hvor man stræber efter at skabe gode boliger og levende byrum i spændende bykvarterer i Aarhus.

I boligkomplekset Karréerne i Aarhus Ø har man sat en varieret beboersammensætning i fokus. Det er bl.a. gjort med spændende gårdrum, sociale fællesskaber og perfekte rammer for det pulserende byliv, som udspiller sig såvel uden- som indendørs. Som prikken over i’et har mange nye beboere fået mulighed for at sætte eget personligt præg på køkkenet, i samarbejde med bygherren og Invitas køkkeneksperter.

Fleksibilitet i valget af køkken

Ikke mindst i de større af lejlighederne udgør køkkenalrummet lejlighedens hjerte. Bygherren har i samarbejde med Invita gjort det muligt for beboerne at opnå en høj grad af fleksibilitet i forhold til køkkenvalget.

I de små lejligheder vælger de fleste beboere en standardløsning, men i de større af lejlighederne går mange efter noget mere unikt. Der er ikke to ens indretninger, så man har mulighed for at sætte sit helt personlige præg på lejligheden.

 

NYT 3D-DESIGNVÆRKTØJ
Design køkkenet til dit erhvervsprojekt
Prøv den her

Seriøs samarbejdspartner til erhverv

Med branchens største produktionskapacitet i Danmark, lever Invita op til agilitet, når det gælder time to market. Hos Invita ved man, hvor vigtigt det er for et projekts lønsomhed, at leveringer sker på aftalte tid, fordi de som leverandør af køkken, bad og garderobe blot er én enkelt brik i det store puslespil, når det gælder projekters udførelse.

Som en del af Nobia koncernen, råder Invita over en designudvikling, der ligger helt fremme i førerfeltet, og deres klare ambition er at blive ledende inden for det nyeste design. Det gælder såvel på det æstetiske som på det funktionelle og altid med afsæt i en meget høj kvalitet.

Er du interesseret i et muligt samarbejde med os? 

Kontakt din nærmeste butik