Cassøe badeværelse spejl bruser armatur

Cassøe

Produkter til badeværelset

Cassøe er dansk kvalitet og et stilrent design, der elegant sammensmelter med din stil. Cassøe har alt, hvad du skal bruge fra badarmatur og bruser til badeværelsesspejle. Bliv klogere på mulighederne og få inspiration til drømmebadeværelset.

Cassøe badeværelse spejl bruser armatur messing

Armatur og bruser til enhver badstil

Dit armatur og din bruser skal både være udtryksfuld og funktionel. Cassøes armaturer og brusere kommer i mange forskellige materialer, overflader og farver, så du er sikker på at finde det, der passer til dine behov og ønsker.
Cassøe badeværelse spejl bruser armatur

Gå glad i bad

Cassøes brusevægge er alt, hvad du behøver for at indrette et badområde. Vælg alt fra stilrene vægge og døre til hjørneløsninger. Du kan både vælge enkle brusevægge i glas eller give badeværelset et urbant look med en brusevæg med sorte eller hvide sprosser.

Fuldend stilen på med et lunt håndklæde fra Cassøes håndklæderadiator, der indbyder til velvære.
Cassøe badeværelse spejl bruser armatur

Sådan vedligeholder du dit armatur og bruser

Ved løbende at vedligeholde dit armatur og bruser sikrer du, at du nemmest holder det pænt. Rengøringen kan du let klare med en mild sæbe og vand efterfulgt af en tør klud. Du skal undgå syreholdige rengøringsmidler og skurevampe, der kan ridse overfladen.

Vær opmærksom på, at hvis du vælger et armatur eller en bruser i messing, så beholder de farven, da vores messingoverflade er en behandling. Dette betyder, at de ikke patinerer som naturmessing.

Match dit armatur og bruser

Skab en rød tråd på badeværelset med et matchende armatur og bruser. Cassøe indfrier dine ønsker, uanset om du drømmer om gylden messing, mat sort, kridhvid eller rustfri stål.
Cassøe badeværelse spejl bruser armatur

Vælg en vask, der matcher din stil

Cassøe har den rette løsning, uanset om du er til en sort eller hvid porcelænsvask eller en farverig vask i glas.

Vælg mellem et bredt udvalg af væghængte og bordmonterede håndvaske – og fuldend udtrykket ved vasken med en bundventil, der matcher dit armatur.

Mere fra Invita