Cassøe produkter til badeværelset

Cassøe

Fuldend badeværelset med Cassøe

Cassøe er dansk kvalitet og et stilrent design, der elegant sammensmelter med din stil. Cassøe har alt, hvad du skal bruge fra badarmatur og bruser til badeværelsesspejle.

Bliv klogere på mulighederne og få inspiration til drømmebadeværelset.

Cassøe1

Armatur og bruser til enhver badstil

Dit armatur og din bruser skal både være udtryksfuld og funktionel. Cassøes armaturer og brusere kommer i mange forskellige materialer, overflader og farver, så du er sikker på at finde det, der passer til dine behov og ønsker.

Find armatur til badet

Match dit armatur og bruser

Skab en rød tråd på badeværelset med et matchende armatur og bruser. Cassøe indfrier dine ønsker, uanset om du drømmer om gylden messing, mat sort, kridhvid eller rustfri stål. 

cassøe

Det klassiske valg: Rustfrit stål

Rustfri stål er et tidløst og holdbart valg, som du kan have glæde af i mange år. Du kan enten vælge en blank eller børstet udgave, som matcher enhver stil og vask, hvad end dit badeværelse er nordisk og minimalistisk, romantisk eller farverigt.

 

Bliv inspireret i Tips & Trends

Cassoe 5

Det sofistikerede valg: Sort

Sorte elementer giver et dramatisk touch til indretningen. Brug et sort Cassøe armatur med mat overflade, som giver en kontrastfuld effekt på et lyst badeværelse. Er du ikke til sort, leverer Cassøe også armaturer og brusere i et væld af andre farver.  

 

Giv dit hjem et sort touch

Cassoe 2

Det gyldne valg: Messing

Messing er dekorativt og giver et varmt strejf til din indretning. Du kan vælge børstet eller poleret messing, der begge spiller godt sammen med andre varme farver. Er du til en dyb, gylden nuance, kan du vælge et armatur i børstet kobber.

 

Liv køkkenet op med messing

cassøe

Sådan vedligeholder du dit armatur og bruser

Ved løbende at vedligeholde dit armatur og bruser sikrer du, at du nemmest holder det pænt. Rengøringen kan du let klare med en mild sæbe og vand efterfulgt af en tør klud. Du skal undgå syreholdige rengøringsmidler og skurevampe, der kan ridse overfladen.

Vær opmærksom på, at hvis du vælger et armatur eller en bruser i messing, så beholder de farven, da vores messingoverflade er en behandling. Dette betyder, at de ikke patinerer som naturmessing.

Cassøe

Gå glad i bad

Cassøes brusevægge er alt, hvad du behøver for at indrette et badområde, der indbyder til selvforkælelse. Vælg alt fra stilrene brusevægge og brusedøre til hjørneløsninger. Du kan både vælge enkle brusevægge i glas eller give badeværelset et urbant look med en brusevæg med sorte eller hvide sprosser.

Fuldend stilen på badeværelset med et lunt håndklæde fra Cassøes håndklæderadiator, der indbyder til velvære.

Læs mere om brusevægge

Cassoe 7

Vælg en vask, der matcher din stil

Cassøe har den rette løsning, uanset om du er til en sort eller hvid porcelænsvask eller en farverig vask i glas.

Vælg mellem et bredt udvalg af væghængte og bordmonterede håndvaske – og fuldend udtrykket ved vasken med en bundventil, der matcher dit armatur.

Vælg en bordplade med integreret vask

Cassoe 6

Spejlet giver badeværelset liv

Et spejl er med til at få badeværelset til at syne større og lysere og sikrer, at du kan se, hvad du laver, når du trimmer skægget eller lægger mascara.

Cassøe har både runde og firkantede spejle i mange størrelser, som du kan få med eller uden lys og ramme alt efter, hvad du er til.

Hvilket spejl skal du vælge?

Cassøe

Lad armaturerne være boligens røde tråd

Har du fundet det perfekte armatur til badet, kan du trække stilen med ind i køkkenet. Cassøe har et stort udvalg af køkkenarmaturer, så du kan skabe sammenhæng mellem hjemmets haner.

Guide til køkkenvask og armatur

Få hjælp til at vælge 

Vil du vide mere om sortimentet fra Cassøe?
Kom forbi din nærmeste Invita-butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Du er også velkommen til at booke et gratis designmøde.