Athena Bad dark nature træ

Athena

Eksperimentér i 3D

Creative Lab – Oplev dit nye køkken i 3D

Med Invitas Creative Lab kan du visualisere dit køkken med de farver og materialer, du ønsker dig. Det er et sjovt og brugbart værktøj at lege med, inden du beslutter dig.

Prøv Creative Lab

Dark nature finér Granit Frost Sky Finér eg mat hvid Finér eg natur Finér sort eg Valnød Søsten Oliven Salvie Sand Bark Frost Højglans

Skal drømmen realiseres?

Få svar på dine spørgsmål, inspiration og rådgivning. Du får et uforpligtende tilbud og en gratis 3D-visualisering.
Book et designmøde
Udstillet i disse butikker

Personlig enkelthed

Athena er enkelthed i den reneste form, men det betyder ikke, at du ikke har mulighed for at skabe et helt personligt badeværelse. Athenas moduler kan let kombineres med en af de andre flotte badeværelsesmodeller. Du kan også skabe et personligt badeværelse ved at vælge en bordplade, armatur eller håndvask, der matcher din personlige stil og resten af din bolig.

Athena bad sort

Vælg mellem forskellige materialer

Athena er en 19 mm spånplade eller MDF-plade, alt efter hvilket materiale du vælger. Du kan vælge lågerne i en bred farvepallette, alt efter hvilken nuance og hvilket materiale der matcher stilen i det badeværelse, du drømmer om.

Du kan få det flotte og enkle badeværelse, Athena, i tre forskellige materialer: Malet, finér og højglans. Hvert materiale har sit eget udtryk samt fordele og ulemper.
Athena Dark Nature finer Bad

Flot badeværelse i træfinér

Drømmer du om et badeværelse i smuk træfinér? Athena fås med træfinér i flere nuancer, og du vælger om årene skal være vandrette eller lodrette.

Vælger du lodret finér, går træets årer gennem alle skuffer i en sektion. Med vandret finér får du en slank åretegning, der ikke er gennemgående, men håndsortering sikrer et flot farvespil og en harmonisk låge.

Lad os hjælpe dig på vej

Book et gratis designmøde og lad os hjælpe dig i mål med dit nye badeværelse. Vi giver dig al den inspiration og vejledning, du har brug for.

Vejen til dit nye badeværelse