Highline hvid bad badeværelse

Highline

Grebsløst badeværelse i tidløst og stilrent design

Highline athena hvid bad

Et badeværelse med rene linjer

Highline grebsprofilen er designet til dig, der drømmer om minimalisme og enkelthed. Med et simpelt design og materialer i bedste kvalitet formår serien at skabe et grebsløst badeværelse, der ikke er som andre.

Modsat andre grebsløse design har Highline ikke indfræsede greb, men en gribeprofil på lågen, som fremstår helt stringent. Du kan vælge profilen i titanhvid, stål og otte andre farver, som kan kombineres med Athena, Comet og Dark Nature.

Et badeværelse i farver

Ønsker du at krydre badeværelset med rolige, nordiske farver, kan du kombinere de grebsløse Highline profiler med malede låger, som findes i 11 designfarver. De består af en 19 mm MDF-plade.

Du kan også vælge låger i højglans, som fås i fem nuancer, der er malet med autolak af samme styrke som lakken på din bil. Er uheldet ude, kan du derfor polere mindre ridser væk.
Highline natur eg bad

Grebsløst med træfinér

Drømmer du om et stykke af naturen på dit badeværelse? Så kan Highline med låger af træfinér være noget for dig. Det grebsløse badeværelse lader træet tale for sig selv. Du kan vælge finéren med lodrette eller vandrette åretegninger.

Med træfinér kan du give rummet et præg af naturen, der samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Hos Invita går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, derfor bruger vi håndsorteret finér, der sikrer ensartede farvenuancer og giver et harmonisk helhedsindtryk.

Slidstærkt laminat

Laminat er en af de helt store favoritter, da det er et materiale, der kan holde i mange år og er ekstremt slidstærkt. Derudover kræver laminat minimal vedligeholdelse, hvilket er en fordel, hvis du drømmer om et praktisk badeværelse uden greb.

Highline er en 19 mm spånplade belagt med højtrykslaminat og massive trækanter. Vælg mellem fem forskellige laminatfarver eller højglans i titanhvid.

Du kan vælge en ny sort laminat med en mat overflade, som ikke reflekterer lys. Fladen er behagelige at røre ved, og den er ikke modtagelige for fedtede fingre.

Highline hvid bad badeværelse