An error occured
Prøv igen senere
Ingen søgeresultater
Ingen søgeresultater
Et ryddeligt køkken giver dig overblik over, hvad du har i skuffer, skabe, køleskab og fryser – og der er mange gode grunde til at prioritere et organiseret køkken.
Når du har besluttet dig for at organisere dit køkken, er det en god idé at tage én skuffe ad gangen. Tag alt ud, og lav et system, før du sætter det på plads igen. For at skabe overblik i skufferne kan det være en god idé med skuffeinddelere eller gennemsigtige, lufttætte beholdere. Så kan du fjerne emballagen, hvilket også sparer plads, og hælde produkterne over i bokse. Husk blot at markere dem med indhold og udløbsdato. Du kan bruge bokse til meget: Tørvarer, nødder og bageartikler er nemme at få styr på, på denne måde. Der findes også åbne bokse til pålæg, grøntsager og køleskabsvarer, som giver godt overblik i køleskabet.
Mange drømmer om et viktualierum (spisekammer), men har ikke pladsen.
Vi har løst det med en åben hyldeløsning for enden af køkkenet, hvor hylderne bruges til at opbevare madvarer, som du ikke bruger dagligt, men gerne vil have i baghånden.
– En kombination af åbne og lukkede hylder gør, at det både ser pænt ud, og at du får en masse ekstra opbevaring.
INVITA har flere løsninger til dig, der ønsker en café-stemning i køkkenet, hvor råvarerne får lov at stå fremme.
Hvis du vil have et ryddeligt og organiseret køkken, er en ren køkkenbordplade alfa og omega.
– Det klarer du ved at undgå for mange køkkenmaskiner fremme og altid rydde op efter madlavning eller brug af bordet.
Et tip er at rydde bordpladen helt hver aften, inden du går i seng, så dagen starter med en frisk begyndelse.