Et praktisk køkken – vigtigere end alt andet

Størstedelen af danskerne sætter det praktisk indrettede køkken over alt andet. Derfor kommer INVITA nu med en helt ny køkkenmodel, Urban. Her er der 100 pct. fokus på et køkkendesign, hvor det er gjort så nemt som muligt at åbne skabe og skuffer.

Det praktiske køkken står øverst på listen, når danskerne skal sætte ord på deres drømmekøkken. De fleste danskere mener nemlig, at en praktisk indretning vægter mindst ligeså højt som et flot køkkendesign. 

”Køkkenet skal være nemt at bruge i en travl hverdag. Både for børn og voksne. Det er baggrunden for vores nye køkkenmodel Urban, som er designet til at være ekstra nemt at betjene. Et køleskab kan normalt godt være tungt at åbne, når det er bag en låge, men her er det let,” siger marketingdirektør fra INVITA.

Danskerne er fortsat vilde med de grebsløse køkkener. Urban har samme fordele som det grebsløse køkken: Det er stilrent, og der er ikke greb, der stikker ud og tager plads op. Oveni har Urban et greb, som er indfræset i lågen, og det gør det ekstra nemt at åbne højskabe, f.eks. køleskabet, når det er beklædt med en låge.

Nyt fokus

"Mange har skiftet fokus. I dag er kravene til funktionalitet og praktisk indretning langt højere. Uanset om man bor i et stort hus eller en lille lejlighed, så skal køkkenet bare fungere".

”Forbrugerens fokus på den praktiske indretning af køkkenet betyder også stor interesse for eksempelvis sokkelskuffer, udtræk i skuffer og skabe, hjørneskabe og andre ting, som gør livet i køkkenet lettere” slutter INVITAs marketingdirektør.

Drømmer du om et køkken med praktiske løsninger?
Se vores store udvalg af materialer og tilbehør