Stor køkkenforvandling med RE:New

Josephine Havmøller og Aske har en stor passion for æstetik og praktisk design. I deres lejlighed i hjertet af København har de skabt et unikt hjem, der kombinerer rustik charme og funktionel elegance.
Model
Forever Oak
Bordplade
Marmor, Jura Grau Blau
Greb
Topline

Et socialt samlingspunkt i hjemmet

Parret bor i en lejlighed på 5. sal med deres hund, Winston, og deres lille søn. Deres liv er fyldt med kreativitet, og sammen driver de tøjvirksomheden Joseph Copenhagen. Hjemmet, hvor de tilbringer det meste af deres tid, er ikke kun et hjem, men også her hvor de arbejder. Derfor er det vigtigt for dem, at have en tryg base, som afspejler deres livsstil og værdier.

Josephine og Askes stil er præget af varme, naturlige farver. Da de overvejede designet af deres køkken og bad, var naturlighed og ro afgørende faktorer. En køkkenø var en nødvendighed, ikke kun for arbejdspladsens skyld, men også for at skabe et socialt samlingspunkt under madlavningen. Materialer og funktionalitet var lige så vigtige, da køkkenet skulle integreres harmonisk med resten af deres hjem: "Vi ønskede et køkken og bad der spillede sammen i udtryk og æstetik. Og så manglede vi arbejdsplads til at lave mad i det gamle køkken, hvorfor vi var sikre på vi skulle have en køkken ø. Når vi har gæster ender vi altid med at “hænge ud” i køkkenet, hvilket også er en af grundene til at vi ønskede at få en stor ø.”

Ønsker du også at forny dit køkken?
Book et lågeskiftemøde

Nye fronter, greb og bordplade

Efter et besøg i butikken, hvor de fik råd og vejledning, faldt valget på Forever Oak. De mørke træfronter passede perfekt ind i deres ønske om naturlige, afdæmpede farver: ”Den varme glød og de runde hjørner passer godt ind i vores hjem der har mange skarpe kanter grundet bjælker og rummenes proportioner. Forever Oak giver os præcis den ro, vi elsker at have i vores hjem”.

For Josephine og Aske er deres hjem ikke bare et hjem, det er en afspejling af deres personlighed og passioner. Med deres nye køkken og bad, skabt i samarbejde med INVITA, har de nu et hjem, der passer perfekt til deres livsstil: ”Da vi blev bekendte med muligheden for at genanvende vores gamle INVITA køkken i lejligheden og skabe et nyt udtryk gav det rigtig god mening for os at vælge INVITA. Samtidig har INVITA fornyet sig i den retning og æstetik, som vi godt kan lide. Vi er så tilfredse med vores nye køkken og bad!”

Udforsk materialer og tilbehør

Fornyelse med fokus på genbrug

Genbrug har været en vigtig del af deres designfilosofi, og de har bestræbt sig på at genanvende så meget som muligt fra deres gamle køkken. Af denne grund valgte de at forny deres køkken og bad med RE:New, hvor de udskiftede de gamle køkkenlåger og tilføjede en køkkenø.

”Vi kan godt lide tanken om at genbruge. Generelt er vores mindset bygget op efter at genanvende og lave smarte løsninger, som ikke skader miljøet unødigt. Vi har derfor genbrugt så meget af skelettet og skabene som overhovedet muligt”.

Forny dit køkken med RE:New

Om dette køkkenJosephine og Aske

København

INVITA København

Forever Oak