Stilrent køkken med et personligt touch

Marbodal Hemma hos - Anders och Martina Efter en omlægning af lejligheden, hvor stuen blev omdannet til køkken og spisestue, fik Anders og Martina mulighed for at skabe deres drømmekøkken.
Lad dig inspirere af deres sandfarvede køkken i et stilrent og personligt design.
Model
Athena
Farve
Sand
Bordplade
Komposit Fusion Grey
Marbodal Hemma hos - Anders och Martina
Marbodal Hemma hos - Anders och Martina

En stor omlægning af hele lejligheden

Allerede da Martina og Anders købte lejligheden, havde de besluttet, at de ville renovere køkkenet. Køkkenet var småt, og pladsen var så dårligt udnyttet, at der knapt kunne være flere mennesker i rummet ad gangen.

De valgte derfor at flytte køkkenet til lejlighedens største værelse og skabe et køkkenalrum med plads til både madlavning og sociale arrangementer. Den tidligere spisestue blev ændret til stue, og det tidligere køkken blev til et hyggeligt børneværelse. Det var en stor omlægning af hele lejligheden, men på den måde fik parret skabt en bolig, der passede til alle deres behov.

Stramt og stilfuldt design med personlige detaljer

Det næste store skridt var at få køkkendesignet på plads. "Efter utallige timer på internettet samt på forskellige inspirationskonti på Instagram og på Pinterest var vi i stand til at skabe en vision om, hvordan vi ønskede, at køkkenet skulle se ud", fortæller Martina. Anders fortsætter: "Da vi flyttede køkkenet til en mere moderne og utraditionel placering, ønskede vi at bryde stilen med et lidt strammere og stilfuldt design, der også matcher meget af det andet inventar, vi har i boligen".

Valget faldt på køkkenmodellen Athena i farven Sand. Et smukt og tidløst køkken, som nemt kan ændres i stil og udtryk afhængigt af ønsker og behov.

Udforsk modellen Athena

Om dette køkkenKøkkenlåger

Athena Sand