Unik palæ-lejlighed med charmerende detaljer

Elina Winther er 27 år og arbejder som Nordic PR Manager. Hun bor i København med sin mand, deres 1-årige datter og hunden Willy. Sammen er de for nyligt flyttet ind i en charmerende lejlighed i Bülows Palæ, som byder på historisk arkitektur kombineret med moderne løsninger.
Model
Athena
Farve
Oliven/Mørk Eg

Fotos: Pernille Greve for Stilling

Elina Winther og hendes mand havde netop underskrevet en købskontrakt på en ejerlejlighed, men helt tilfældigt faldt Elina over de skønne, nyistandsatte lejligheder i Bülows Palæ. Parret forelskede sig i den charmerende bygning med det samme og endte med at droppe ejerlejligheden og flytte i en unik lejebolig i palæet.

Køkkenet og badeværelset er fra INVITA og var installeret i lejligheden ved indflytning. Den grønne farve og det mørke træ på overskabene matcher de mørke træbjælker, som er med til at give lejligheden charme og kant. Athena-køkkenet kan designes på mange måder, og her er valgt en løsning med messingdetaljer på både armatur og greb, som skaber en følelse af luksus. Messing er et holdbart materiale, der forener klassisk og moderne stil.

Alle lejligheder i Bülows Palæ er renoveret med omtanke og respekt for bygningens historie og oprindelige arkitektur, og det var noget, der faldt lige i Elinas smag. 

Bygningen indeholder i alt 18 lejligheder med køkkener som dette. Læs hele artiklen i Bo Bedre om Elinas lejlighed i Bülows Palæ:

Læs artiklen i Bo Bedre

Om dette køkkenAthena/Forever Oak

Bülows Palæ, København

INVITA Odense Erhverv