Urban

Det moderne badeværelse har ofte et nordisk præg kombineret med et funktionelt design. Det samme gælder Urban, der er et perfekt valg til et moderne badeværelse i et stilrent design.

Stilrent og funktionelt design

Funktionalitet går aldrig af mode. Det er en af fordelene i det minimalistiske design, som Urban har. De indfræsede greb gør, at der ikke er greb, som stikker ud og optager plads. Det grebsløse Urban-design er indbegrebet af moderne baddesign, der både giver rene linjer og høj funktionalitet.

Bag det stilrene ydre gemmer sig et væld af godt tænkte detaljer, som du frit kan sammensætte, så du får det moderne badeværelse, du drømmer om.    

Gråt er hot
Hvide badeværelseslåger - model Urban
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk
"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Smink det moderne baddesign

Du kan vælge Urban i flere smukke lakfarver, der kan give dit moderne badeværelse det udtryk, du ønsker. Derudover er Urban tilgængelig i højglansfarver, der er malet med en slidstærk lak, der har samme styrke som lakken på en bil. 

Nedenfor kan du se alle design- og højglansfarver til Urban. Du finder priser og mål på det moderne Urban-badeværelse i Invitas priskatalog.

Elegant hvidt badeværelse - model Urban

Designfarver til Urban

  "
  Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
  Leonardo Snelleman, København

  Oplev det moderne badeværelse

  Vejen til det moderne badeværelse starter med at drømme. Næste skridt kan være, at du besøger din nærmeste Invita-butik. Her kan du i samråd med vores dygtige konsulenter omsætte dine drømme og ønsker til kreative badløsninger.   

  Kom et skridt tættere dit moderne badeværelse, og book en gratis designaftale med en af vores indretningskonsulenter.

  Skuffeindsatser til badeværelset

  Målskitser: Standard-badelementer

  Du kunne måske også være interesseret i...

  EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

  Skabe og skuffer

  EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

  Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.