Nordic

Badserien Nordic er et romantisk badeværelse med klassiske detaljer.

Et hyggeligt badeværelse

Romantisk badeværelse

Smukke fyldninger og glaslåger med sprosser karakteriserer designet og sikrer det særegne, traditionelle udtryk. Sprosselågerne giver badeværelset et let udtryk, der udstiller din opbevaring og gør det til en del af indretningen.

Det romantiske badeværelse passer perfekt til herskabslejligheden, den moderniserede patriciervilla eller det nybyggede hus i klassisk stil.

Et hyggeligt badeværelse
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Sæt dit præg på Nordic

Nordic er tilgængelig i ni forskellige designfarver og en højglansfarve, så du har rig mulighed for at sætte farve på romantikken i dit badeværelse. Farvevalget er blot én af flere muligheder for at give dit badeværelse mere personligt.

Med materialer og tilbehør kan du give det romantiske badeværelse et twist og dreje udtrykket i en retning, der gør rummet til din personlige oase af romantik. Specielt bordpladen og armaturet er meget synlige elementer i badeværelset. Det giver dig mulighed for at lege med kontraster eller gennemføre den klassiske stil i rummet.

Få inspiration til dit romantiske badeværelse i vores store inspirationsgalleri til bad.

Et hyggeligt badeværelse

Det romantiske badeværelse

Dansk kvalitetshåndværk

Nordics malede låger er udført i 19 mm MDP-plader, hvor overfladen er malet med en af Invitas design- eller højglansfarver. Det giver en lågerne overflade, der er lækker at røre ved samt let at rengøre og vedligeholde.

Vælger du en af de matte designfarver er lågen malet tre gange, hvilket giver en robust overflade. Invitas højglanslåger er malet med en slidstærk autolak, der har samme styrke som lakken på din bil.

Se priser og mål på Nordic i vores prisliste.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Det romantiske badeværelse
Et hyggeligt badeværelse

Trænger dit badeværelse til en makeover?

Flirter du med tanken om at få det romantiske badeværelse i dit hjem, behøver der ikke være langt fra tanke til handling. Med Nordic går romantik og funktionalitet hånd i hånd, så du får et badeværelse, du kan have glæde af i mange år.

Book en gratis og uforpligtende designaftale med en af Invitas konsulenter, og kom et skridt nærmere dit personlige romantiske badeværelse.

Designfarver til Nordic

Målskitser: Standard-badelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.