New Yorker-skydedøre fra Invita

Glasskydedøre med sorte profiler og sprosser er en elegant løsning, der lader lyset strømme igennem boligen og giver indretningen et industrielt look. Få vores bedste tips til at indrette med New Yorker-skydelåger her.

New Yorker-skydedøre fra Invita

Glasskydedøre med sorte profiler og sprosser er en elegant løsning, der lader lyset strømme igennem boligen
og giver indretningen et industrielt look. Få vores bedste tips til at indrette med New Yorker-skydelåger her.

Skydedøre som rumdeler

Din personlig version af New Yorker-looket

Skydedøre med glas og sorte sprosser - også kendt som New Yorker skydedøre – er inspireret af industrielle loftlejligheder og rå kontormiljøer, hvor glasskydedøre fungerer som rumdelere.

Skydedøre som rumdeler

Se mulighederne med New Yorker-looket

Der er flere veje til det industrielle look. Skift f.eks. klart glas ud med bronze spejl, der giver et varmt look, eller med grå glas, som understøtter det rå look. Mulighederne er utallige.

Få inspiration til din personlig version af New Yorker-looket i vores flotte garderobekatalog.

Oplev garderobekataloget

Garderobe customizer

Prøv ideerne af

Skal det være glas, træ, farver, spejl eller en blanding? Hos Invita kan du på forhånd se, hvordan resultatet bliver, når du vælger dine personlige favoritter blandt skydedørsprofiler og -fyldninger i vores online customizer.

Prøv ideerne af, indtil du har fundet den perfekte kombination til dit projekt.

Design online

Walk-in-closet

Walk-in closet med glasskydedøre

Drømmer du om en eksklusiv udgave af det populære walk-in closet, er skydelåger med glas det ekstra touch, der kan gøre forskellen.

New Yorker-skydelågerne beskytter dit tøj mod støv og fugt fra soveværelset og giver samtidig luft til indretningen. Glasset tilføjer en rummelig fornemmelse, og de sorte sprosser skaber den rå og urbane stil, der er evigt moderne.

Få indretningstips

Lamelskydedøre
Glasskydelåger

Elegante og funktionelle skydedøre

Skydedøre kan designes nøjagtigt så personligt, som du ønsker det. Uanset hvilket design du vælger, giver skydelåger dit rum en følelse af funktionel luksus.

Vælg skydelåger med glas, når du ønsker et transparant look. Eller tag et kig på alle de andre muligheder med Invita skydedøre.

Oplev mulighederne

Invita

Optimér pladsen med skydedøre

Den simple årsag til at vælge skydelåger er, at de sparer plads ud i rummet, fordi de glider til siden. Kombinerer du det med muligheden for at udnytte pladsen fra gulv til loft, får du ekstra meget opbevaringsplads.

Se mulighederne med skydedøre i glas og andre materialer, når du besøger din nærmeste Invita. Vi glæder os at vise dig det store sortiment.

Besøg butikken

Skydedøre som rumdeler

Hvad koster New Yorker-skydedøre?

Undrer du dig over, hvad glasskydedøre egentlig koster? Det korte svar er, at det kommer an på designet, størrelsen og antallet.

Det er ikke kun de smukke skydedøre med glas, der har betydning for prisen på din garderobe. Det betyder også noget, hvilken indretning du har brug for bag dørene.

Se priseksemplerne

Walk-in-closet med glasskydedøre

New Yorker-skydedøre i entreen

Glasskydedøre er den perfekte løsning som rumdeler mellem entreen og resten af boligen. De transparente døre lader lyset strømme mellem rummene og lukker effektiv af for træk fra hoveddøren.

Vi har samlet vores bedste tips til indretningen med glasskydedøre i entréen under tips og trends.

Tips til entréen

Rumdeler med skydedøre
Skydedøre

Nye ideer med skydedøre

Mangler du et hjemmekontor, der hurtigt kan gemmes af vejen, når arbejdsdagen er slut? Så er skydedøre en god mulighed.

Det samme gælder, hvis børnenes krea-værksted gerne må være en del af køkkenet – bare ikke hele tiden. Brug skydedøre til at skjule det, der nemt roder, og som du gerne vil have lige ved hånden.

Se mulighederne

Invita møde

Få gode råd om skydelåger

Hos Invita står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig.

Har du spørgsmål om New Yorker-skydedøre, kan du booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores erfarne indretningskonsulenter, der kender mulighederne.

Book dit møde i dag