Køkkentrends 2022

Vi finder fortsat stor inspiration i naturens farver og former, når vi skal vælge materialer til vores køkken, og de bæredygtige valg fylder meget hos den bevidste forbruger.

Læs om fem af de største køkkentrends i 2022 her.

Forever Oak køkkenKøkkentrends 2022

Vi finder fortsat stor inspiration i naturens farver og former, når vi skal vælge materialer til vores køkken, og de bæredygtige valg fylder meget hos den bevidste forbruger.

Læs om 5 af de største køkkentrends i 2022 her.

Square

 

1. Multifunktionelt køkken

Køkkenet er ikke længere blot det sted, vi laver mad. Det er også der, vi socialiserer, der vi arbejder, og der vi opholder os. Kort sagt er køkkenet der, vi lever vores liv. Derfor er det vigtigt, at køkkenet kan fungere til det hele.

Gode siddepladser, praktisk opbevaring og behagelige omgivelser er en stor køkkentrend 2022.

Se alle vores køkkenmodeller

 

2. Personlige kombinationer

Vores hjem bliver i stigende grad et udtryk for vores personlighed, smag og stil. At kombinere forskellige materialer og teksturer er en fantastisk måde at skabe et unikt hjem, hvor din personlige stil kommer til live.

I 2022 tør vi lege mere med spændende kombinationer af forskellige farver, former og materialer.

Skal vi hjælpe dig med at designe dit drømmekøkken?

Book et gratis designmøde

Forever Oak bordplade
Forever Oak vitrineskab
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Bordplade granit

 

3. Karakteristisk minimalisme

Efter lang tid på hjemmekontoret ønsker vi ikke længere en overflod af ting omkring os. Vi er blevet glade for at investere i færre produkter med en lang levetid, og vi søger mod rolige overflader, enkelt design og stilren indretning.

Hos Invita finder du køkkener i mange former og farver. Er du til et minimalistisk udtryk, der skaber ro og elegance i hjemmet, men ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller flot design, så tag et kig på vores køkkenmodel Newline.

Oplev køkkenmodellen Newline

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

 

4. Modige farvevalg

Neutrale jordfarver som beige, creme og hvid er fortsat populære i de danske hjem. Dog ser vi en stigende tendens til, at flere og flere ønsker et køkken i varme farver, som afviger fra de klassiske, neutrale toner. Dette ser ud til at blive en køkkentrend i 2022.

Se vores udvalg af malede køkkenlåger

Northern Shaker

Glød

 

5. Bæredygtighed bliver en selvfølge

I takt med et forøget fokus på klimaet, ser vi en stigende tendens til, at forburgerne ønsker at tage bæredygtige valg. Vi går efter langtidsholdbare løsninger, som er produceret på bæredygtig vis. En stor køkkentrend, vi vil se i 2022, er flere der ønsker at forny enkelte elementer i stedet for at udskifte hele køkkenet. 

Hos Invita arbejder vi målrettet med at forbedre miljøet og producere bæredygtige produkter til vores kunder.

Læs mere om Invita og miljøet

 Book et gratis og uforpligtende designmøde med én af vores dygtige designkonsulenter, som kan give dig grundig råd og vejledning til design og materialevalg.

Book et designmøde