Køkkentrends 2022

Vi finder fortsat stor inspiration i naturens farver og former, når vi skal vælge materialer til vores køkken, og de bæredygtige valg fylder meget hos den bevidste forbruger.

Læs om 5 af de største køkkentrends i 2022 her.

Ramsvik Svartbets - kök från Marbodal

1. Multifunktionelt køkken

Køkkenet er ikke længere blot det sted, vi laver mad. Det er også der, vi socialiserer, der vi arbejder, og der vi opholder os. Kort sagt er køkkenet der, vi lever vores liv. Derfor er det vigtigt, at køkkenet kan fungere til det hele.

Gode siddepladser, praktisk opbevaring og behagelige omgivelser er en stor køkkentrend 2022.

Se alle vores køkkenmodeller

2. Personlige kombinationer

Vores hjem bliver i stigende grad et udtryk for vores personlighed, smag og stil. At kombinere forskellige materialer og teksturer er en fantastisk måde at skabe et unikt hjem, hvor din personlige stil kommer til live.

I 2022 tør vi lege mere med spændende kombinationer af forskellige farver, former og materialer.

Skal vi hjælpe dig med at designe dit drømmekøkken?


Book et gratis designmøde

Forever oak afrundet hjørne
Forever Oak vitrineskab
"Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har"
Tina Levring
Silkeborg

3. Karakteristisk minimalisme

Efter lang tid på hjemmekontoret ønsker vi ikke længere en overflod af ting omkring os. Vi er blevet glade for at investere i færre produkter med en lang levetid, og vi søger mod rolige overflader, enkelt design og stilren indretning.

Hos Invita finder du køkkener i mange former og farver. Er du til et minimalistisk udtryk, der skaber ro og elegance i hjemmet, men ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller flot design, så tag et kig på vores køkkenmodel Newline.

Oplev køkkenmodellen Athena

Marbodal Arkitekt plus Sand - kök i beige kulör med köksö. handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay.

4. Modige farvevalg

Neutrale jordfarver som beige, creme og hvid er fortsat populære i de danske hjem. Dog ser vi en stigende tendens til, at flere og flere ønsker et køkken i varme farver, som afviger fra de klassiske, neutrale toner. Dette ser ud til at blive en køkkentrend i 2022.

Se vores farvekollektion Jordnære

 

5. Bæredygtighed bliver en selvfølge

I takt med et forøget fokus på klimaet, ser vi en stigende tendens til, at forburgerne ønsker at tage bæredygtige valg. Vi går efter langtidsholdbare løsninger, som er produceret på bæredygtig vis. En stor køkkentrend, vi vil se i 2022, er flere der ønsker at forny enkelte elementer i stedet for at udskifte hele køkkenet. 

Hos Invita arbejder vi målrettet med at forbedre miljøet og producere bæredygtige produkter til vores kunder.

Læs mere om Invita og miljøet

ikon trælameller