Indret dit walk-in closet med plads til luksus

Gør din garderobedrøm til virkelighed og påklædningen til en fornøjelse med et walk-in closet. En walk-in garderobe gør det til en luksuriøs oplevelse at træde ind i din garderobe, når du skal vælge dagens outfit.

3 designmuligheder til et walk-in closet

Til indretningen af dit walk-in closet er der tre gode muligheder, som du kan vælge imellem, alt efter hvad der passer til din bolig:

1. U-form: Optager alle tre vægge i dit walk-in closet

2. L-form: Optager to vægge i en L-form

3. ”Lige”: Optager to vægge i hver sin side af walk-in garderoben.

Vælg design efter dine behov

Et walk-in closet med to vægge er ofte velegnet, når du har småt med plads. Har du pladsen og garderoben til det, kan det U-formede walk-in design give masser af opbevaringsplads.

Ønsker du plads til at klæde dig på i selve skabet, kan et L-formet walk-in design være et oplagt valg.

Indretningen af dit walk-in closet

Uanset størrelsen på dit walk-in closet kan du få en flot og praktisk løsning, som gør det til en sand fornøjelse at gå ind i skabet.

Start med at danne dig et overblik over din garderobe: Tøj, accessories og sko. Det gør det lettere at sammensætte og sikre det rette antal skuffer, udtræksløsninger, bøjler og hylder.

walk in garderobe

En plads til alt

I et walk-in closet er det en fordel med systematik og orden. Få speciallavede løsninger til opbevaring af bukser, accessories og andet for at sikre en gennemført garderobeindretning, hvor alt har sin plads. Når alt har en plads, er det nemmere at holde orden, og du undgår en rodet walk-in garderobe.

 

Åbne hylder og bøjler kombineret med lukkede skuffer

En walk-in garderobe er typisk meget åben, og rod er derfor særligt synligt. Derfor er det vigtigt at holde orden i de synlige skjorter og kjoler, som hænger på bøjler, og i T-shirts samt trøjer, der ligger på hylder.

Derudover er det en god idé med nogle lukkede skuffer, hvor du kan gemme undertøj og strømper væk i, som du ikke vil have til at ligge fremme.

Ekstra luksus og komfort

Følelsen af luksus er centralt i indretningen af et walk-in closet. Afhængigt af størrelsen på din walk-in garderobe kan du indrette med et bord i midten. Det giver ikke blot ekstra opbevaringsplads, men er samtidig et stilfuldt element, der løfter rummets udtryk.

Alternativt er en stol eller puf en oplagt mulighed, når du vil have plads til påklædning og tilføje ekstra komfort til dit walk-in closet – specielt når du tager sko og strømper på.

Belysning i walk-in closet

I et walk-in closet er det vigtigt med en god belysning, der giver god farvegengivelse. Det sikrer, at du får et præcist billede af, hvordan dagens outfit tager sig ud, da tøjets farver fremstår præcist i lyset. Installér eventuelt masser af lys foran spejlet, hvor du klæder dig på.

Derudover kan det også være en fordel at installere spots under hylder. Det giver et klart indtryk af, hvad der er på hylderne og skaber en flot effekt, når tøjet belyses.

Walkin garderobe new yorker skydedør
Soveværelse walk in garderobe skydedøre

Praktiske skydedøre optimerer pladsen

Du kan med fordel vælge skydedøre som afskærmning mellem walk-in closet og soveværelse. Skydedøre åbner til siden og optager derfor ingen plads i rummet, når de åbnes.

Det er derfor en oplagt løsning til et walk-in closet, hvor optimering af pladsen er centralt.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rigtige skydedøre?

Book et møde med en af vores konsulenter, og få en gratis og uforpligtende snak om skydedøre.