Trend Scandinavian Dark

Varme farver og bæredygtigt træ udfordrer det hvide køkken.

Dark Nature og grå laminat
Køkken i Dark Nature kombineret med sort og gråt

I dag er 80% af alle nye køkkener hvide. Men sådan bliver det måske ikke ved med at være. Trendforsker Louise Byg Kongsholm fra PEJ Gruppen ser en tendens til, at flere og flere godt tør bringe nye materialer og farver ind i køkkenet, så rummet smelter sammen med resten af boligen og bliver et hyggeligt madværksted.

Også hos Invita har man fanget den nye design trend Scandinavian Dark, og køkkenfirmaet lancerer nu en serie af køkkener i varme, brune nuancer under navnet Dark Nature.

Invita går efter et rent og meget skandinavisk udtryk, hvor lyse og mørke træsorter kombineres, også gerne med andre materialer. Resultatet er lidt mørkere og varmere køkkener, der både favner hverdagens travle liv og weekenden med madlavning og hygge for familie og venner.

Bæredygtigt træ og high-tech

”Naturen flytter mere og mere ind i vores køkken, og bæredygtigt træ passer rigtig godt med manges ønske om at omgive sig med naturlige materialer, der er frembragt med tanke for naturen, ” siger trendforsker Louise Byg Kongsholm. Naturens indtog er langt fra et farvel til alle de smarte ting, som gør livet lettere i køkkenet. I en ny analyse fra Voxmeter siger godt 80 pct. af danskerne, at de gerne vil betale mere for særlige detaljer.

Dark Nature og grå laminat
Invitas smarte elevatorskuffe

Elevatorskuffer giver dig alt lige ved hånden

Elektronikken og godt tænkte detaljer er kommet for at blive i køkkenet, og her tænker vi ikke bare i avancerede hvidevarer. Fx har Invita lige udviklet “elevatorskuffer” i overskabe. Den bagerste del af overskabene kan køres ned ved et tryk på en knap, så man har fri adgang til tingene, og ikke behøver finde en skammel frem for at nå ind til det bageste i et overskab.

Tip:
Fordelen ved design trenden Scandinavian Dark er, at det er enkelt at skabe et anderledes og unikt udtryk, og man kan sagtens adoptere enkeltelementer fra den, hvis ikke man er til at føre den 100% ud i livet.

Dark Nature og grå laminat

Trends De nye køkkener har indbygget hygge

Det er ikke uden grund, at de bedste fester ender i køkkenet.

Read more about De nye køkkener har indbygget hygge
Sort er ikke bare sort

Trends Det sorte køkken er mere end en trend

Et sort køkken er ikke bare en forbigående trend. Det er en holdbar tendens, som vi kommer til at se meget mere til.

Read more about Det sorte køkken er mere end en trend
Nordic køkken viktualieskab | Invita

Trends Plads til syltekrukker, soyabønner og speltmel

Mange drømmer om at få plads til syltekrukker, soyabønner og speltmel, og flere og flere gør noget ved det.

Read more about Plads til syltekrukker, soyabønner og speltmel
Flot badeværelse i hvidt egetræ - model Athena Highline

Trends Det moderne badeværelse

Der findes ikke en universalopskrift på det moderne badeværelse, da vi alle har personlige præferencer, som gør, at badeværelser i moderne stil kan se vidt forskellige ud.

Read more about Det moderne badeværelse