Få plads til det hele

I dag skal køkkenet kunne rumme hele familien, mange forskellige funktioner, en travl hverdag og et stigende antal køkkenmaskiner. Så hvordan får man plads til det hele?

Det klassiske køkken
Susannes nye køkken
Susannes nye køkken
DISPLAY-serien
DISPLAY-serien
DISPLAY-serien
Det gamle køkken fik et ”fresh up”

”Vi ser en klar tendens til, at danskernes køkkener bliver større og større. Men uanset hvor mange - eller få - kvadratmeter man har at gøre godt med, er vores kunder naturligvis meget fokuserede på at udnytte pladsen bedst muligt, samtidig med at rummet bliver lyst og luftigt ,” fortæller Helle Fyllgraf fra Invita.

Hos Invita findes et væld af specialdesignede skuffer og skabe, der er møntet på netop optimal pladsudnyttelse: Skabe med fuldt udtræk, så man ikke skal ned på knæ og halvt ind i skabet for at trække posen med kikærter ud fra det mørke indre. Og hjørneskabe med karruseller, så man nemt kan nå den røremaskine, som man tidligere måtte flytte både blender, brødrister og minihakker for at få ud. Der er skuffer, der kan bære op til 50 kilo, og smarte indsatser, så alt fra knive til krydderier får deres faste pladser.

Men produkterne alene gør det ikke: ”Vi er altid hjemme og se det rum, det nye køkken skal bo i, før vi designer løsningen. Så kan vi bedre finde de skjulte kvadratmetre: Skal man fx foreslå sokkelskuffer og undgå overskabe? Skal man udnytte pladsen i højden med ekstra høje overskabe. Eller måske tænke i løsninger på hjul eller elementer, der har flere funktioner – fx borde, der fungere som køkken-, spise- og skrivebord, ”siger Helle Fyllgraf fra Invita.

Europas mest energivenlige hus

Tips & tricks Køkkenindretning

Din køkkenindretning er optimal, når den er rengøringsvenlig, slidstærk og funktionel. Det stiller krav til, at din indretning af køkkenet er gennemtænkt.

Read more about Køkkenindretning
Lille køkken (Newline)

Tips & tricks 5 tips til indretning af et lille køkken

Det lille køkken kan blive super fedt og funktionelt med en velovervejet indretning. Få vores køkkeneksperters bedste tips til indretning af små køkkener.

Read more about 5 tips til indretning af et lille køkken
Arbejdstrekanten i køkkenet

Tips & tricks Trekanten - et design for livet!

Opdateret november 2019

Vask, kogeplader og køleskab udgør tre vigtige arbejdszoner i køkkenet. På køkkenets grundplan skal de være forbundet i en imaginær trekant – den såkaldte arbejdstrekant, som er fundamentet for en funktionel arbejdsgang og god køkkenindretning.

Read more about Trekanten - et design for livet!
Gråt er hot

Tips & tricks Få det bedste frem i køkkenet

Med fremkomsten af Internettet til at søge inspiration og nem adgang til spændende og eksotiske materialer, bliver vi forkælet med rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til at style vores køkkener.

Read more about Få det bedste frem i køkkenet