Glem forårsrengøringen - få et forårskøkken

En forårsrengøring er nærmest obligatorisk, men findes der andre måder at give dit køkken forårsstemning?

Futura i modehvid højglans
Futura i modehvid højglans

På en dejlig lang gåtur vil du helt sikkert se og mærke tegnene på forår. Selvom duften af påskeliljer og krokus er rar, så er spørgsmålet, hvordan man får solskinnet og glæden med indendørs?

Hvis du går og tænker på at købe et nyt køkken, er tidspunktet perfekt til at lade sig inspirere af foråret. Sats på lyse farver såsom hvid eller pastelfarver for virkelig at åbne rummet op og skabe en frisk, luftig atmosfære.

Invitér Naturen indenfor

Det lyder måske enkelt, men friske blomster og planter i køkkenet er en simpel måde at få rummet til at lyse op, og få essensen af foråret med indenfor.

Vær åben

Foråret handler om at omfavne den friske luft, så det at være ét med naturen er en god måde at komme i stemning på. Store åbne vinduer eller endnu bedre terrassedøre, vil give alle de dejlige dufte af forår i dit køkken...

Europas mest energivenlige hus

Tips & tricks Køkkenindretning

Din køkkenindretning er optimal, når den er rengøringsvenlig, slidstærk og funktionel. Det stiller krav til, at din indretning af køkkenet er gennemtænkt.

Read more about Køkkenindretning
Lille køkken (Newline)

Tips & tricks 5 tips til indretning af et lille køkken

Det lille køkken kan blive super fedt og funktionelt med en velovervejet indretning. Få vores køkkeneksperters bedste tips til indretning af små køkkener.

Read more about 5 tips til indretning af et lille køkken
Arbejdstrekanten i køkkenet

Tips & tricks Trekanten - et design for livet!

Opdateret november 2019

Vask, kogeplader og køleskab udgør tre vigtige arbejdszoner i køkkenet. På køkkenets grundplan skal de være forbundet i en imaginær trekant – den såkaldte arbejdstrekant, som er fundamentet for en funktionel arbejdsgang og god køkkenindretning.

Read more about Trekanten - et design for livet!
Det klassiske køkken

Tips & tricks Få plads til det hele

I dag skal køkkenet kunne rumme hele familien, mange forskellige funktioner, en travl hverdag og et stigende antal køkkenmaskiner. Så hvordan får man plads til det hele?

Read more about Få plads til det hele