Køkkenet skal fortælle, hvem du er

Danskerne vil have køkkener, der viser, hvem de er. Derfor har Invita udviklet en ny køkkenmodel, Display, som giver plads til de personlige detaljer. Vis for eksempel mormors gamle opskriftssamling eller den gode kogebog.

DISPLAY-serien
DISPLAY-serien
DISPLAY-serien
DISPLAY-serien
DISPLAY-serien
DISPLAY-serien
DISPLAY-serien

Når danskerne skal indrette deres køkkener, skal der være plads til personlighed og gode minder. Invita har i over 40 år dyrket det personlige køkken og har nu skabt Display, som i endnu højere grad gør det muligt at vise de ting frem, som fortæller, hvem du er.

”Vi sælger stadig flest hvide køkkener, men hvidt er ikke bare hvidt og næsten tre ud af fire danskere vil rigtig gerne sætte deres personlige præg på køkkenet, så det ikke ligner naboens,” siger marketingdirektør Helle Fyllgraf fra Invita.

Let og praktisk madlavning

Selvom køkkenet i dag har mange funktioner, er det stadig afgørende, at madlavningen er let og praktisk. Display byder på lette opbevaringsmuligheder, som sikrer, at det ikke bliver en jungle at finde køkkenmaskiner og gryder frem. For eksempel kan skærebrætter få plads i skuffer med åben front, så de er hurtige at gribe ud efter.

Vælg et helt køkken – eller bland selv

”Man kan vælge at lave et helt køkken med Display-moduler, eller man kan mikse elementer fra Display med en anden køkkenmodel. Eksempelvis er Displays træ-elementer flotte sammen med hvide køkkenmoduler,” fortæller Helle Fyllgraf.

Display-elementerne består blandt andet af skuffer med glas i toppen eller på fronten, glasplader, der kan gøres til en del af bordpladen, og skuffesektioner i træ, hvor for eksempel arvestykker og fine knive kan ligge synligt fremme.

I designfasen har Invita lagt vægt på, at 50 procent af danskerne drømmer om, at hjemmet – via køkkenet – bliver mere stilfuldt. Display-køkkenet er med til at binde køkkenet sammen med resten af boligen. Ved at blande træ og glas ind i designet får man et møbellook, som giver en naturlig overgang mellem for eksempel køkken og stue.

Kategori: Nyheder Tags: Nyheder, Køkken

Sound Unit vinder Red Dot Award

Nyheder Designpris x 2

Invita har løst opgaven med lækker lyd i køkkenet og optimal udnyttelse af pladsen så godt, at begge løsninger er blevet hædret med den fornemme, internationale designpris Red Dot Award.

Read more about Designpris x 2
Grey Nature

Nyheder Gråt er det nye sort i køkkenet

Danskerne er vilde med gråt i boligindretningen, og nu er trenden rykket med ud i køkkenet. Derfor har Invita skabt en ny køkkenserie, Grey Nature, som kombinerer birketræ og grå nuancer.

Read more about Gråt er det nye sort i køkkenet