Gråt er det nye sort i køkkenet

Danskerne er vilde med gråt i boligindretningen, og nu er trenden rykket med ud i køkkenet. Derfor har Invita skabt en ny køkkenserie, Grey Nature, som kombinerer birketræ og grå nuancer.

Grey Nature
Grey Nature
Gråt er hot
Gråt er hot

Åbner man et indretningskatalog er det næsten umuligt ikke at bladre igennem sider spækket med grå nuancer. Farven har indtaget danskernes hjem, og det har inspireret Invita til en ny køkkenserie, Grey Nature.

”Grålige nuancer i træ er hotte. Vi ser det i boligindretningen, og nu har vi udviklet en helt ny køkkenserie, hvor vi bringer tendensen videre til køkkenet. Jeg tror, at det bliver det ’nye sort", siger Helle Fyllgraf fra Invita Køkkener

Grey Nature er lavet af gennemfarvet birketræ, som er forarbejdet på en helt speciel måde, og lågerne har massive trækanter. Årestrukturen er vandret, og det giver køkkenet et roligt og harmonisk udtryk.

”Træ er et naturligt materiale, som altid har haft en plads i køkkenet. Træ signalerer varme og hygge, og det passer rigtig godt med danskernes ønsker, ” siger Helle Fyllgraf.

Kan kombineres

Grey Nature kan bruges til at indrette et helt køkken med, men der er også mange spændende kombinationsmuligheder. Eksempelvis er træets grålige nuance oplagt at kombinere med naturfarver samt sort og hvid.

”Materialer og farver kan kombineres på et utal af måder, så den enkelte familie får et helt personligt køkken, der ikke ligner naboens,” siger Helle Fyllgraf.

Kategori: Nyheder Tags: Nyheder, Køkken

Sound Unit vinder Red Dot Award

Nyheder Designpris x 2

Invita har løst opgaven med lækker lyd i køkkenet og optimal udnyttelse af pladsen så godt, at begge løsninger er blevet hædret med den fornemme, internationale designpris Red Dot Award.

Read more about Designpris x 2
DISPLAY-serien

Nyheder Køkkenet skal fortælle, hvem du er

Danskerne vil have køkkener, der viser, hvem de er. Derfor har Invita udviklet en ny køkkenmodel, Display, som giver plads til de personlige detaljer. Vis for eksempel mormors gamle opskriftssamling eller den gode kogebog.

Read more about Køkkenet skal fortælle, hvem du er