Designpris x 2

Invita har løst opgaven med lækker lyd i køkkenet og optimal udnyttelse af pladsen så godt, at begge løsninger er blevet hædret med den fornemme, internationale designpris Red Dot Award.

Sound Unit vinder Red Dot Award
Sound Unit - Red Dot Award
Bordplade Optimizer Red Dot Award vinder

Musik skal både glæde øret og øjet. Det gør musikken med Invitas nye lydenhed, Sound Unit, som er integreret i køkkenets indretning. Løsningen er blevet hædret med en Red Dot Award, og det sammen er Invitas Bordplade Optimizer, som gør det lille køkken større. Bordplade Optimizer er et særligt køkkenelement, som er udviklet med tanke på de mange mindre køkkener, som er resultatet af, at flere og flere gerne vil bo i de store byer. Bordplade Optimizer tjener to formål: Det er både et køkkenskab, og så giver det ekstra bordplads, når det trækkes ud – enten til at lave mad ved eller spise ved.

Red Dot Award prisen bliver tildelt produkter, som skiller sig markant ud på design og innovation. 4.928 bidrag og deltagere fra 56 lande var i 2015 med i Red Dot Award konkurrencen, som er den største og mest anerkendte inden for sit felt.

Invita arbejder hver dag med innovation og nytænkning af køkkenet, så køkkenløsningerne passer til de mange måder, som forbrugerne gerne vil bo og indrette sig på. Filosofien er, at det er køkkenet, der skal indrette sig efter menneskers behov og ikke omvendt.

Kategori: Nyheder Tags: Køkken, Nyheder

DISPLAY-serien

Nyheder Køkkenet skal fortælle, hvem du er

Danskerne vil have køkkener, der viser, hvem de er. Derfor har Invita udviklet en ny køkkenmodel, Display, som giver plads til de personlige detaljer. Vis for eksempel mormors gamle opskriftssamling eller den gode kogebog.

Read more about Køkkenet skal fortælle, hvem du er
Grey Nature

Nyheder Gråt er det nye sort i køkkenet

Danskerne er vilde med gråt i boligindretningen, og nu er trenden rykket med ud i køkkenet. Derfor har Invita skabt en ny køkkenserie, Grey Nature, som kombinerer birketræ og grå nuancer.

Read more about Gråt er det nye sort i køkkenet